EXCLUSIV  Cea mai importantă întrebare după tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Greşeală majoră făcută de Serviciul Secret

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA la Bucureşti, a punctat o întrebare extrem de importantă după tentativa de asasinare a lui Donald Trump la mitingul electoral din Butler, Pennsylvania. 

"Sunt multe întrebări puse acum. Clădirea de unde au fost trase focurile spre preşedinte era destul de apropiată de locul de unde vorbea preşedintele. Din ce înţeleg eu, clădirea era la o distanţă de vreo 150 de metri. Şi e destul de apropiat! S-a spus la ştiri că nu era în zona de securitate proximă, deci vor fi multe întrebări din acest punct de vedere, se va încerca să se afle de ce securitatea nu s-a extins până la această clădire, de ce nu au fost puşi acolo oameni de la Secret Service", a declarat Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA la Bucureşti, într-un interviu acordat în exclusivitate DC News. 

CITEŞTE ŞI Eşec uriaş al Serviciilor Secrete la mitingul pentru Donald Trump. Distanţa de la care recruţii armatei americane trebuie să nimerească ţinta pentru a se califica pentru puşca M16

Sursa: New York Post

"Echipa de campanie a lui Donald Trump a cerut mai multe forţe de securitate în jurul preşedintelui, aşa că se vor pune întrebări legate de modul în care s-a ajuns la aşa ceva. Dar trebuie să spun că Secret Service-ul american e printre cei mai buni din lume, dacă nu cel mai bun. De ce nu a fost planificat lucrul ăsta mai atent ca să nu lase această clădire neacoperită e greu de spus şi se va afla în viitoarele zile. Dar cu toate astea echipa de lunetişti a Serviciilor Secrete l-a neutralizat pe atacator imediat după ce a deschis focul. L-au văzut şi l-au neutralizat. Dar aşa ceva nu trebuia să se întâmple, aşa că se va vedea ce trebuia făcut ca preşedintele să fie protejat mai bine. 

Eu sunt sigur că preşedintele Trump o să continue cu campania lui publică. După cum aţi văzut, a avut multe adunări de felul ăsta, unde erau mii, zeci de mii de oameni. Nu e clar câţi oameni au fost la acest miting, din Butler, dar am auzit voci care au spus că erau 50.000 de oameni. Dacă aţi văzut la TV imagini, era un câmp imens, cu corturi, plin de oameni care au venit să îl asculte. Acolo e o regiune rurală, fermieră. E o tragedie ce s-a întâmplat. Oamenii îl iubesc pe fostul preşedinte Trump, o să continue să vină la mitinguri, el îşi va continua campania. Şi cred că toată lumea poate vedea reacţia preşedintelui Trump după ce a fost rănit. Pot să spun că lumea îl sprijină, se roagă pentru el şi pentru familia lui. Toţi îi urăm numai bine! Eu cred că va fi viitorul preşedinte al SUA şi cred că va fi ales cu diferenţă mare în noiembrie", a mai declarat Adrian Zuckermann. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel