Cea mai mare notă de plată a lui Codin Maticiuc

Cea mai mare notă de plată a lui Codin Maticiuc/Captura Youtube
Cea mai mare notă de plată a lui Codin Maticiuc/Captura Youtube

Codin Maticiuc a dezvăluit cea mai mare sumă pe care a scos-o din buzunar pentru o masă în club

Codin Maticiuc vine dintr-o familie cu resurse financiare și a fost perceput de unii ca fiind un "băiat de bani gata". Cu toate acestea, el a depus efort și a obținut independent propria sa avere. 

"Cea mai mare notă de plată pe care am avut-o și am plătit-o, de două ori la rând, a fost la Saint-Tropez, la Nikki Beach și încă o dată la Cannes, cu altă brigadă, brigada de la Monaco, am plătit de două ori câte 2000 de euro.

A fost nota prima dată 10.000, eram 5 oameni. Mi s-a părut mult, pentru cei care ne aud o să spună că e îngrozitor de mult, și chiar este. La Cannes era David Guetta, punea muzică.

Erau banii părinților mei, normal că mereu ziceau ceva. Eu mă duceam la muncă, după facultate când a văzut tatăl meu că n-am făcut nimic și sunt un tâmpit  mi-a zis că trebuie să mă angajez și m-a angajat la el la firmă, am luat-o de jos. Am lucrat din timpul liceului și facultății, pe timpul verii, am lucrat în port, pentru că noi trimiteam marfa pe vas.

Am lucrat tot timpul, dar pentru că nu-mi plăcea mă lua somnul, nu eram atent, făceam ceva ce uram.

După am stat și am bătut la mașină toate contractele, am plecat de jos, am răspuns la telefon un an de zile, dar dacă nu le-am iubit, n-am putut", a povestit Codin Maticiuc, în cadrul unui podcast.

Codin Maticiuc are o relație de mai mulți ani de zile cu Ana Pandeli, care i-a dăruit două fetițe, pe Smaranda și pe Ilinca. Dintr-o altă relație, ea mai are un băiețel pe care Maticiuc îl consideră fiul său.

Codin a renunțat la statutul de „crai de Dorobanți”, iar acum se dedică familiei sale și filmelor.

În ultima vreme însă, Codin recunoaște că nu prea s-a mai achitat cum trebuie de rolul de tătic și asta pentru că filmările din America de la producția „ Miami Bici 2” l-au acaparat total și l-au ținut mult timp departe de acasă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel