Cea mai rapidă și gustoasă cină: paste cu carne de pui și sos de roșii, gata în 15 minute

Cea mai rapidă și gustoasă cină - paste cu carne de pui și sos de roșii, gata în 15 minute. Sursa - Pexels
Cea mai rapidă și gustoasă cină - paste cu carne de pui și sos de roșii, gata în 15 minute. Sursa - Pexels

Vă propunem să pregătiți o cină incredibil de gustoasă: paste cu carne de pui și sos de roșii.

 

Dacă nu dispuneți de timp, dar vrei să aveți o cină gustoasă și sănătoasă, iată o rețetă simplă de paste cu carne de pui în sos de roșii. Durează doar 15 minute pentru a le pregăti.

Ingrediente:

file de pui - 300 grame,

pasta de tomate - 2 linguri,

ciuperci - 250 de grame,

smântână - 50 de grame,

verdeață după gust,

cașcaval tare - 30 de grame,

paste - 100 de grame,

sare și piper după gust.

 

Prepararea rețetei

 

Tăiați fileul de pui în felii groase și prăjiți-le până sunt gata. Adăugați peste carne și ciupercile tocate.

Între timp, pregătiți sosul. Amestecați pasta de roșii cu smântâna, adăugați sare și piper și verdeață după gust. Când puiul și ciupercile sunt gata, combinați-le cu sosul și continuați să le sotați.

Ți-e poftă de o plăcintă, dar ai rămas fără făină? Iată cu ce o poți înlocui dacă nu vrei să mergi la magazin

Adăugați puțină apă în tigaia cu carnea de pui, ciuperci și sos și continuați să gătiți, sub capac, încă 3 minute. 

Puneți paste la fiert într-o oală cu apă fierbinte. Când pastele sunt fierte, scoteți-le din apă și  adăugați-le în tigaia cu carnea de pui și ciuperci. Amestecați totul bine. Poftă bună!

 

BONUS. Chifteluțe savuroase fără carne și fără ouă: o rețetă din ingredientele disponibile în frigider 

 

Putem găti mese copioase din ingrediente simple și accesibile. Pentru un prânz copios, puteți pregăti niște chiftele delicioase de legume, în care nu trebuie să adăugați carne sau ouă.

Cel mai ieftin fel de mâncare: ai nevoie de două ingrediente și prânzul delicios este gata

Pentru a pregăti aceste chifteluțe, veți avea nevoie de legume.  Acest fel de mâncare simplu este grozav pentru micul dejun.  

Ingrediente:

varză albă - 350 de grame;

morcovi - 170 de grame;

ceapă - 140 de grame;

griș - 3 linguri;

fulgi de ovăz - 3 linguri;

cartofi - 260 de grame;

sare și piper - după gust,

pesmet, 

amidon -  1 lingură;

ulei de floarea soarelui sau ulei de măsline.

 

Metoda de preparare

Spălați cartofii și fierbeți-i în coajă. Tăiați varza proaspătă în bucăți mari, scufundați-o în apă clocotită și gătiți-o 5 minute. Clătiți bine morcovii, curățați-i și dați-i prin răzătoare grosieră. Curățați ceapa de coajă și tăiați-o în cuburi mici.

Desert spectaculos cu ananas: are un gust exotic și poate fi consumat și de cei care sunt la dietă

Căliți morcovii și ceapa în ulei până se înmoaie. Între timp, varza se trece prin strecurătoare, se clătește cu apă rece și se lasă la scurs. Puneți, apoi, în robotul de bucătărie legumele, împreună cu varza, și transformați-le într-o masă omogenă

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Sunt crocante și suculente. O rețetă perfectă pentru o cină cu familia

Cartofii fierți se curăță de coajă și se dau prin răzătoarea medie. Adăugați cartofii rași, o lingură de amidonul, grișul, fulgii de ovăz, sarea și piperul la legumele pasate. Se amestecă toate ingredientele și se  lasă să se odihnească timp de treizeci de minute.

Plăcintă cu vinete și carne la cuptor: ușoară și gustoasă și fără prăjire. Un deliciu care nu trebuie ratat

Din pasta obținută din legume formați chiftele, dați-le prin pesmet și prăjiți-le  în ulei pe ambele părți până se rumenesc. Poftă bună! Puteți adăuga sare, dar rețineți că brânza tare este deja puțin sărată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel