Dacă sunteți în căutarea unei gustări simple, rapide, dar în același timp gustoase, vă sugerăm să faceți pizza după această rețetă.
Pizza se face rapid și va fi sățioasă. O puteți prepara și când aveți musafiri nepoftiți și nu aveți nimic gata în cuptor.
Ingredientele de care aveți nevoie:
o pâine feliată,
unt sau orice sos,
cârnați, carne sau salam,
legume și verdeață - după gust
ou - 1 bucată,
cașcaval - 200 de grame.
Feliile de pâine se ung cu unt sau cu sosul pe care îl aveți la îndemână. Pe o tavă de copt se pune hârtie de pergament și se așează feliile de pâine.
În continuare, pregătiți umplutura, care poate fi după gustul vostru. Puteți pune felii de carne fiarta, felii de cârnați sau de salam. De asemenea, puneți adăuga și felii de ouă fierte. Dacă doriți, puteți adăuga și câteva legume, ciuperci și mirodenii.
Secretul francezilor: un ingredient simplu va transforma un piure banal într-o mâncare spectaculoasă
La final, adăugați peste umplutură cașcaval ras sau un ou bătut. Trimiteți tava în cuptorul încălzit și coaceți pizza până când cașcavalul devine auriu, adică aproximativ 10 minute. Poftă bună!
Îți place să mănânci pizza, dar nu ai timp să o gătești. Gândul că ar putea dura mai mult de o oră să stai în bucătărie te sperie? Iată o rețetă cu care vei putea prepara rapid o pizza delicioasă la tigaie. Pizza rapidă, la tigaie, pregătită după această rețetă, va fi suculentă și foarte fragedă.
Chiftele din carne de curcan în stil thailandez: o rețetă neobișnuită
Mâncarea este potrivită dacă ai musafiri neașteptați sau vrei să pregătești un mic dejun copios pentru familie. În orice caz, toată lumea va fi mulțumită, iar pizza se va termina rapid de pe masă. Compoziția umpluturii nu este esențială, poți folosi ingredientele preferate pentru pizza.
Ingrediente pentru aluat:
smântână - 4 linguri,
maioneză - 4 linguri,
ouă - 2 bucăți,
făină - 9 linguri,
Pentru umplutură:
cașcaval tare - 50 grame,
șuncă sau cârnați - 100 grame,
roșie - 1 bucată,
verdeață - după gust.
Se amestecă toate ingredientele pentru aluat. Ar trebui să obții un aluat lichid ca smântâna. După aceea, toarnă-l într-o tigaie unsă cu puțin ulei vegetal.
Întinde șunca sau cârnații feliați. Pune feliile de roșie deasupra cărnii. După aceea, stropește totul cu cașcaval ras și acoperă cu un capac. Pune tigaia pe aragaz și gătește pizza la foc mic. După 5 minute, presoară cu verdeață tocată.
Cașcavalul trebuie să se topească frumos, iar fundul blatului trebuie să se rumenească puțin. Poftă bună!
Îți place pizza, dar ești la dietă? Ei bine, astăzi îți propunem un nou tip de pizza a cărei bază este făcută cu albușuri.
Mai jos vei găsi toate ingredientele necesare preparării acestei pizza și procedura de urmat pentru a o prepara rapid. Suntem siguri că această pizza va fi și pe placul copiilor.
Ingrediente:
2 albușuri,
1 linguriță de făină,
un praf de sare
2 roșii cherry
50 grame de cașcaval,
un praf de oregano.
În primul rând, pregătește un castron, un tel electric și o tigaie antiaderentă. Apoi pune albușurile în vas și adaugă un praf de sare. Cu ajutorul unul tel electric bate ouăle până se întăresc. Adaugă și o linguriță de făină, continuând să amesteci.
Pune maioneză în aluatul de clătite. Secretul gospodinelor cu experiență s-a aflat
Bate totul cel puțin 5 minute. În acest moment, ia un vas de copt și unge-l bine cu puțin ulei. Toarnă amestecul în tavă și nivelează-l cu ajutorul unei linguri.
Între timp, tăie două roșii cherry în felii. Cașcavalul se dă prin răzătoare. Pune roșiile cherry deasupra aluatului din albușuri, apoi adaugă cașcavalul dat prin răzătoare. Decorează suprafața cu un praf de oregano.
Chiftele vegetale, fără făină, fără carne și fără ouă. Au doar 55 de calorii și sunt savuroase
În acest moment este timpul să pui tava la cuptor, la o temperatură de 200 de grade, pentru aproximativ 15 minute. Pizza este gata pentru a fi adusă la masă și savurată. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu