Cea mai tare glumă cu Biden, Obama, Kamala Harris și George Soros, după ce președintele a anunțat că nu va mai candida / foto în articol

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Pe rețelele de socializare a început să circule o glumă cu Biden, Obama, Kamala Harris și George Soros, după ce președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat.

Președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a anunțat duminică, 21 iulie 2024, că nu va mai candida pentru un nou mandat la Casa Albă, în toamna acestui an, împotriva lui Donald Trump.

„Am decis să nu accept nominalizarea și să-mi concentrez toată energia asupra îndatoririlor mele ca președinte pentru restul mandatului meu. Prima mea decizie ca nominalizat al partidului în 2020 a fost să o aleg pe Kamala Harris ca vicepreședinte. Și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Astăzi vreau să îmi ofer sprijinul deplin și susținerea pentru ca Kamala să fie nominalizată ca reprezentantă a partidului nostru în acest an. Democrați — este timpul să ne unim și să-l învingem pe Trump. Hai să facem asta”, a transmis președintele american Joe Biden.

La scurt timp au apărut și informații despre posibilul său înlocuitor, în cărți fiind actualul vicepreședinte, Kamala Harris, Gretchen Whitmer, guvernatorul din Michigan, Gavin Newsom, guvernatorul Californiei, și Pete Buttigieg, secretarul de stat pentru Transporturi. De asemenea, vehiculat este și numele fostei prime doamne a SUA, Michelle Obama.

CITEȘTE ȘI         -        Chirieac, despre înlocuitorii lui Biden în cursa prezidențială. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în istoria Americii

Cea mai tare glumă cu Biden, Obama, Kamala Harris și George Soros

Valul de glume pe seama retragerii candidaturii lui Joe Biden a adus în mediul online zeci de bancuri și de imagini pamflet cu privire la președintele în funcție al Statelor Unite ale Americii. 

Cea mai bună dintre acestea este însă imaginea de mai jos, care îl prezintă pe Joe Biden în rolul împăratului roman Iulius Cezar, care a fost asasinat în anul 44 î.Hr. de un grup de senatori romani, inclusiv de unul dintre cei mai apropiați și de încredere prieteni ai săi, Marcus Junius Brutus.

Acesta din urmă este în imaginea pamflet nimeni altul decât Barack Obama, care ar avea interesul ca soția sa, Michelle, să candideze pentru cea mai înaltă funcție din SUA. De asemenea, Kamala Harris și Gavin Newsom pot fi văzuți în spatele lui Biden, iar în stânga acestuia se află nimeni altul decât miliardarul Geoge Soros, despre care există numeroase zvonuri că ar trage sforile în cele mai înalte foruri ale puterii americane.

CITEȘTE ȘI         -        Susținătorii lui Trump lansează atacuri asupra lui Harris în statele cheie și dincolo de acestea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel