Cea mai tare replică la 'jignirea' adusă de KFC cu postarea 'Ia ziceți, netrebnici mici, cum v-a fost prima zi de muncă?' - foto

KFC, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tipul fast-food din lume, a avut miercuri o postare cel puțin neinspirată, dar care a fost taxată dur de internauți.

'Ia ziceți, netrebnici mici, cum v-a fost prima zi de muncă?', era scris într-o postare pe pagina oficială de Facebook a KFC din România. Probabil că PR-ul sau cel care se ocupă de pagina KFC a dorit să stârnească amuzament, dar mulți dintre urmăritori au fost profund indignați de apelativul 'netrebnici' (care înseamnă mizerabili, nevrednici, ticăloși).

Una dintre replicile care au făcut vâlvă a fost : 'Deci contul de facebook al KFC e ținut de un cartof prăjit'.

'Postarea asta e cel mai mișto mod de a-ți da demisia in prima zi de munca a anului.', 'Așa e când stai în prăjeală', 'Netrebnicii ăștia mici te-au făcut pe tine mare', au fost câteva din numeroasele comentarii negative.

În acest context, amintim cum traducea Irina Margareta Nistor cuvântul 'netrebnic', adică: 'motherf#cker', atunci când traducea filme.

Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel