Ceaiul verde are numeroase beneficii pentru sănătate.
2 portocale
1 bucată de ghimbir
1 cană cu frunze de ceai verde
2 crenguțe de mentă
Curăță portocalele de coajă. După ce feliezi ghimbirul în felii groase de 2 centimetri, lasă-l deoparte. Scoate frunzele de mentă de pe crenguțe și lasă-le să se usuce timp de 24 de ore la temperatura camerei, apoi sfărâmă-le. Într-un bol, adaugă ghimbirul, frunzele de mentă, coaja de la portocale și frunzele de ceai. Amestecă-le și transferă-le într-un borcan etanș.
2 lămâi
1 cană de frunze de mentă
1 cană de frunze de ceai verde
1 cană de frunze de ceai verde
1/4 cană de flori de mușețel uscate și sfărâmate
1 lingură de lavandă uscată
Curăță lămâile de coajă și las-o la uscat timp de 24 de ore, împreună cu frunzele de mentă. Apoi, rupe bucățile de coajă de lămâie în bucăți mici și amestecă-le cu frunzele de mentă, de ceai verde, florile de mușețel și lavanda, notează eva.ro. Adaugă amestecul într-un borcan etanș.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu