Ceaiul din frunze de dafin este un aliat fidel pentru întărirea sistemului imunitar. Strămoșii au folosit acest ceai pentru a vindeca tristețea și nervii.
Frunzele de dafin, fie ele proaspete sau uscate, sunt utilizate în bucătărie pentru condimentarea preparatelor. Cu toate acestea, de secole au fost folosite de medicina tradițională pentru a atenua anumite probleme de sănătate. Frunzele de dafin conține fier, calciu, magneziu, zinc, potasiu, fosfor, vitamina A.
Întărește sistemul imunitar
Frunzele de dafin pot reduce, de asemenea, inflamația în întregul corp, în special în articulații.
Pune apa la foc. În momentul în care ajunge la punctul de fierbere, opriți focul și adăugați 2 sau 3 frunze de dafin. Acoperiți vasul și lăsați să stea 10 minute, strecurați.
Îndulciți cu miere, dacă doriți.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu