Ceaiul care previne cancerul. Se bea pe stomacul gol

Ceai
Ceai

Ceaiul de ţelină ajută la prevenirea cancerului şi are o mulţime de alte beneficii pentru organism. Se consumă în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. 

Principalele beneficii ale consumului de ceai de ţelină

Ajută la prevenirea cancerului.

Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature: aceasta se datorează faptului că are o cantitate mare de antioxidanți care diminuează efectele radicalilor liberi. 

Are efecte antibacteriene: țelina are proprietăți antibacteriene și, de fapt, este capabilă să ajute la eradicarea unor tipuri de bacterii stomacale dăunătoare.

Acționează ca un diuretic și depurativ: este perfect pentru a reduce nivelurile de acid uric din organism și pentru a elimina toxinele și lichidele reținute.

Citeşte şi Scapă de varice cu usturoi şi portocale. Rezultate miraculoase

Favorizează digestia şi ajută la recuperarea afecţiunilor intestinale.

Cum se pregăteşte ceaiul de ţelină - pas cu pas

 

Pentru a pregăti această băutură hrănitoare, veți avea nevoie doar de un litru de apă și o tulpină mare de țelină.

Pasul 1. Tăiați și spălați tulpina de țelină cu multă apă.
Pasul 2. Puneți apa la fiert. 
Pasul 3. Când apa a ajuns la punctul de fierbere, adăugaţi tulpina de țelină și mai lăsați să fiarbă 5 minute.

Citeşte şi Reţetă de slăbit cu lămâie fiartă. Rezultate fantastice

Ceaiul se serveşte la temperatura camerei şi se poate îndulci cu miere sau zahăr. De asemenea, se consumă în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel