Ceaiul din frunze de dafin și lămâie este o băutură delicioasă, care a devenit populară datorită proprietăților sale naturale care te pot ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă.
Dafinul este un aliat culinar folosit în gastronomie pentru a adăuga savoare preparatelor. De asemenea, dafinul a fost folosit de civilizațiile antice ca plantă medicinală pentru diverse afecțiuni.
Ceaiul din frunze de dafin cu lămâie este o băutură care arde grăsimile și reglează glicemia și colesterolul.
Această combinație magică a permis oamenilor care doresc să slăbească să găsească o alternativă naturală eficientă pentru a-și atinge scopul.
Cele două fructe care scad colesterolul, în lunile de toamnă şi iarnă. Multă lume le consumă
Dafinul este un puternic antiinflamator și analgezic și are o acțiune diuretică, care stimulează expulzarea lichidelor reținute în țesuturile organismului.
Ambele ingrediente (dafinul și lămâia) promovează sănătatea digestivă:
- activează metabolismul,
- accelerează arderea grăsimilor și pierderea în greutate,
- combat inflamația,
- previn indigestia,
- reglează nivelul zahărului din sânge,
- reduc colesterolul rău,
- reduc stresul și anxietatea,
- întăresc sistemul imunitar,
- activează producția de colagen în organism.
Ceaiu de dafin și lămâie arde grăsimile și dezumflă burta balonată.
Dafinul este o plantă care te poate ajuta să slăbești în mod natural și care, în combinație cu lămâia, ajută la eliminarea grăsimilor, purifică organismul și întărește sistemul imunitar.
1 litru de apă,
5 frunze de dafin,
suc de două lămâi.
Aduceți apa la fiert și, înainte să dea în clocot, adăugați frunzele de dafin și zeama de lămâie. Amestecați bine ambele ingredientele, opriți focul și lăsați băutura să se odihnească aproximativ 15 minute. Se strecoară și se servește într-un pahar cu o felie de lămâie.
Ceaiul din frunze de dafin și lămâie poate fi consumat la micul dejun, mai ales dacă intenția ta este să slăbești.
Vezi și:
Un metabolism rapid este esențial pentru a ne atinge greutatea ideală. Deși metabolismul rapid sau lent depinde foarte mult de genetică, există unele trucuri pentru a-l accelera și, prin urmare, pentru a slăbi rapid.
Unul dintre ele este să includem la micul dejun alimente care accelerează metabolismul. Multe alimente sunt perfecte pentru acest lucru, deoarece sunt bogate în carbohidrați complecși, fibre și proteine.
Beneficiile ciocolatei pentru sănătate. Rezultate impresionante pentru cei care o consumă timp de două săptămâni
Iată care sunt cele mai bune alimente pe care ar trebui să le consumăm la mic dejun pentru a ne accelera metabolismul.
1. Cerealele integrale. Introducerea cerealelor integrale în dietă în locul cerealelor rafinate crește consumul de calorii în timpul digestiei și accelerează metabolismul.
Cerealele sunt o grupă alimentară importantă care include produse din grâu, orez, ovăz și orz. Cerealele integrale includ stratul exterior al cerealelor și se găsesc în făina integrală, fulgi de ovăz, orez brun, în timp ce cerealele rafinate sunt amidonuri care au fost procesate și descompuse și care nu aduc nutrienți importanți organismului, ci doar zaharuri.
Cum să nu te îngrași toamna. Alimentele care absorb grăsimile
2. Ouă (și proteine în general). Ouăle întregi sunt o opțiune excelentă pentru arderea grăsimii de pe burtă. De fapt, sunt unul dintre cele mai bune alimente pentru pierderea în greutate, deoarece sunt bogate în proteine, grăsimi sănătoase, cresc sațietatea și au un conținut foarte scăzut de calorii.
În plus, toate alimentele bogate în proteine, cum ar fi carnea, peștele, ouăle și produsele lactate ajută la accelerarea metabolismului pentru câteva ore. Alimentele proteice, cum ar fi ouăle, cresc rata metabolică cu 15-30%, comparativ cu 5-10% pentru carbohidrați și 0-3% pentru grăsimi.
Slăbitul, "o presiune a lumii moderne". Ciuhodaru, despre riscurile dietelor: Lipsa educației ucide!
Cafea și ceai. Potrivit studiilor, cofeina poate ajuta la creșterea ratei metabolice cu până la 11%. În ceea ce privește ceaiul, combinația sa de cofeină și catechine poate ajuta la accelerarea metabolismului. Ceaiul verde este deosebit de bun, mai ales pentru reducerea grăsimii abdominale.
4. Produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Produsele lactate degresate (brânzeturi și iaurt cu conținut scăzut de grăsimi) oferă vitamina D și calciu, au un conținut scăzut de calorii și au un mare efect de sațietate. Proteinele din lapte acționează și ca stimulatori metabolici, astfel încât ajută la arderea mai multor calorii pe parcursul zilei.
Zece alimente, cu un indice glicemic scăzut, te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen. Lista completă
5. Fructe. Consumând fructe, oferim organismului vitamine și minerale esențiale și ne vom menține și metabolismul în funcțiune, evitând constipația. Citește mai multe AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu