CEC Bank a lansat un nou produs 100% online - contul de economii cu alimentare periodică, disponibil în aplicația de Mobile Banking – CEC app

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

CEC Bank continuă procesul de digitalizare și lansează un nou produs de economisire, disponibil 100% online, direct din aplicația de Mobile Banking – CEC app: Contul de economii cu alimentare periodică.  În plus, clienții își pot personaliza conturile prin setarea denumirii dorite de fiecare în parte (alias-ul) 

”CEC Bank continuă strategia de digitalizare și oferă un nou produs 100% online - Contul de economii cu alimentare periodică. Completăm astfel gama de produse deja existente: pachete de cont bancar, credite de nevoi personale și carduri de credit. Această nouă funcționalitate simplifică relația clienților cu Banca, asigurând fluxuri rapide, economie de timp și procesare rapidă. Accesarea serviciilor bancare trebuie să fie la fel de simplă ca orice comandă la un magazin online”, a declarat Mugur Podaru, Director Direcția Operațiuni la Distanță, CEC Bank.   

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel