EXCLUSIV  ”Cei mai dragi oameni vă vor DEZAMĂGI”. Horoscop de weekend pentru Taur, Fecioară, Săgetător, Capricorn și Pești - VIDEO

Horoscop weekend/ foto pixabay
Horoscop weekend/ foto pixabay

Weekendul 11-12 decembrie nu e cel mai fericit pentru nicio zodie, după cum anunță astrele. 

”Astăzi, 11 decembrie, avem o conjuncție între Venus și Pluto. Se vor lua multe decizii pe plan relațional. Relațiile vechi vor fi testate, nu ne mai convin lucruri, se lasă cu decizii de ultim moment, cu decizii apăsătoare, copleșitoare. În același timp, relațiile care se lipesc zilele acestea vor fi pline de gelozie, de manipulare, de control. 

Duminică, 12 decembrie, avem un careu între Soare și Neptun. Consumăm prost energia, avem încredere în cine nu trebuie, oferim resursele noastre cui nu trebuie, pentru că nu avem încredere în noi și stăm în situații de victimă. De ce? Pentru că în sinea noastră considerăm că nu merităm mai mult și ne și justificăm. Asta face careul Soare-Neptun, minimizează totul prin justificare.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu despre acest weekend, din punct de vedere astrologic. 

Iată previziunile pentru : 

Horoscop TAUR

Conjuncția lui Venus cu Pluto se petrece pe casa a noua, care are și o componentă legată de scandalurile în care noi ne băgăm. V-aș recomanda ca zilele acestea să lăsați în pace și familia și colegii. Nu vă băgați în niciun scandal, în nicio dezbatere serioasă, pentru că veți fi foarte încăpățânați și senzația va fi că vă veți apăra cauzele voastre. Senzația este că vă implicați pentru ceilalți dar, de fapt, vreți să arătați voi cât de deștepți sunteți și vă faceți mai mult rău decât este cazul. 

Horoscop FECIOARĂ 

Soarele e în casa a patra, în careu cu Neptun, nu mai știți în cine să credeți sau, mai mult, vă implicați în anumite situații în care vă lăsați păcăliți, duși cu vorba. Oamenii cei mai dragi vă vor dezamăgi. Acum trebuie să vedeți de ce se întâmplă lucrul acesta. Aveți grijă cu oamenii dragi. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Zilele acestea sunt neplăcute, pentru că, fiind Marte în casa a 12-a, e ca o secure pe ceafă și stați cu un sentiment de pierdere, de amenințare. Soarele e în careu cu Neptun și nu știți în ce ape vă scăldați, vă lăsați așa, ca o frunză-n vânt, iau alții decizii pentru voi. Nu aveți cheful interior și nici convingerea că ideile voastre sunt cele bune. 

Horoscop CAPRICORN

Soarele este în casa a 12-a, ceea ce înseamnă că sunteți epuizați, terminați, nu știți pe ce planetă sunteți. Stați pe acasă, dormiți, faceți curățenie, aruncați ce nu mai este bun. Venus face conjuncția cu Pluto și mulți dintre voi veți dori o altă înfățișare, vreți să fiți perceput altfel, să vă scoateți în lume. 

Horoscop PEȘTI 

Nu aveți încredere în oamenii din jur, mai ales în oamenii autoritari, în părinți, în șefi, în partener, și ei vor simți acest lucru. Îi veți lăsa să ia decizii, dar apoi veți face reproșuri. Stați la pândă după greșeli. Apar revelații legate și de prietenii, poate la unii prieteni vreți să renunțați. 

Vezi în video previziunile pentru toate zodiile: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel