Urmărește emisiunea live


Cei trei minori din Hunedoara, preluați de o echipă mixtă. Tatăl, cercetat penru mai multe fapte

FOTO: captura video Agerpres
FOTO: captura video Agerpres

Cei trei copii minori și tatăl acestora, omul de afaceri Adrian Marțian au ajuns în România, după ce au fost depistați în Serbia, la mai multe zile de la dispariție.

Citește și: Fuga milionarului în Serbia, cazul Cherecheș la indigo? Cum au ajuns cei trei minori să fie trecuți peste graniță. Chestor Drăgan vine cu explicații

Cei trei copii, de 7, 9 și 11 ani, precum și tatăl acestora, milionarul Adrian Marțian (54 de ani), din Simeria, dați dispăruți luni după-amiază și găsiți joi de Poliție în Serbia, după mai multe zile de căutări, au fost preluați de o echipă mixtă, formată din polițiști și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara, de la punctul de trecere a frontierei România-Serbia Porțile de Fier 1, a informat, vineri, IPJ Hunedoara, scrie Agerpres.

Intervenția a avut loc ca urmare a cooperării polițienești internaționale dintre autoritățile judiciare din România și cele din Serbia, pentru asigurarea siguranței copiilor și respectarea legislației în vigoare.

Omul de afaceri, cercetat pentru mai multe fapte

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectare a măsurilor privind încredințarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare și participație improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz și colaborează cu autoritățile pentru protecția minorilor și pentru a asigura respectarea tuturor prevederilor legale.

Față de cei trei minori urmează să fie instituită măsura specială a plasamentului în regim de urgență, în cadrul unei unități din subordinea DGASPC Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel