EXCLUSIV  Cei "zece ani de domnie" ai lui Iohannis, rezumați într-un singur cuvânt de Diana Tache și Bogdan Chirieac: "Este esența!"

Jurnalista Diana Tache și analistul politic Bogdan Chirieac au comentat declarațiile făcute, ieri, de președintele Klaus Iohannis, la Spitalul Floreasca, referitoare la tragediile din ultimele zile.

"Domnul Iohannis ne spune că România mai are de lucrat, de făcut. Așa este, dar ce ai făcut zece ani? Adică, noi putem să tragem la răspundere lanţul de instituţii, dar, după zece ani de mandat, să vii şi să spui că statul este eşuat şi că România nu funcţionează, şi că mai are de lucrat, şi că vinovații vor plăti, deşi ştim că vinovaţii de astfel de nenorociri niciodată nu plătesc îndeajuns sau măcar un pic din cât ar merita, mi se pare cumva esenţa mandatului domniei sale, un mandat care nu este unul pe care să îl criticăm în felul în care l-am criticat pe cel al lui lui Traian Băsescu - nu ştia decât cu puşcăria şi cu cătuşele. Dar tipul ăsta de mediocritate şi de dezinteres, care s-a întins peste tot ce înseamnă administraţie locală, centrală, instituţii de forţă, este, până la urmă, esenţa celor zece ani de domnie a preşedintelui Iohannis", a spus Diana Tache, în emisiunea Miercurea Neagră.

"Eu aş defini cei zece ani cu un singur cuvânt: mediocritate!", a punctat analistul politic Bogdan Chirieac.

Vezi și:  Klaus Iohannis, la Spitalul de Urgență Floreasca, unde sunt internate victime ale exploziei din Crevedia: "De ce s-a ajuns până aici?" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel