Cel mai bogat om din Asia, petrecere pentru fiul său: Rihanna o să le cânte lui Mark Zuckerberg și vedetelor de la Bollywood

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

În următoarele trei zile, orașul indian Jamnagar va fi gazda unora dintre cei mai bogați și mai faimoși oameni din lume, care au venit cu avionul pentru festivitățile organizate de miliardarul Mukesh Ambani.

 

Nu în fiecare zi cel mai bogat om din Asia organizează o petrecere fastuoasă înainte de nuntă pentru fiul său.

În următoarele trei zile, orașul indian Jamnagar va fi gazda unora dintre cei mai bogați și mai faimoși oameni din lume, care au venit cu avionul pentru festivitățile organizate de miliardarul Mukesh Ambani.

Fiul lui Ambani, Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani, se va căsători în luna iulie cu iubita sa de lungă durată, Radhika Merchant, iar festivitățile din acest weekend sunt o privire de ansamblu asupra a ceea ce va urma la nunta lor.

Pe lista de aproape 1.200 de invitați se află Zuckerberg, Ivanka Trump și Bill Gates, alături de membrii familiei regale de la Bollywood, precum Ranveer Singh și Deepika Padukone, care s-au asortat în alb în timp ce au sosit joi cu avionul.

La începutul acestei săptămâni au fost văzuți sosind la Bollywood Arjun Kapoor și Ranbir Kapoor, iar legenda cricketului Sachin Tendulkar este, de asemenea, așteptat să participe, la fel ca și directorul general al Disney, Bob Iger.

Vineri dimineață, invitații, printre care se numără și directorul general al gigantului petrolier BP, au pozat în fața unui decor vesel și luminos, în timp ce se îndreptau spre festivități.

Jucătorul indian de crichet Suryakumar Yadav, care a sosit împreună cu soția sa, Devisha, a purtat bagaje Louis Vuitton și a făcut o pauză pentru fotografii cu jucătorul afgan Rashid Khan.

Jucătorul allrounder din Indiile de Vest Dwayne Bravo - care s-a bucurat de o carieră de mare succes în Indian Premier League (IPL) până la retragerea sa în 2022 - a arătat, de asemenea, accesorii Louis Vuitton în timp ce făcea cu mâna în fața camerelor de luat vederi.

Rihanna o să cânte, în timp ce David Blaine va face trucuri de magie

Ambani - care are o avere netă estimată la 114 miliarde de dolari, potrivit Forbes - nu a precupețit nicio cheltuială atunci când vine vorba de divertisment.

Pe lângă faptul că a rezervat cântăreți celebri de la Bollywood, a cheltuit bani pentru ca Rihanna să cânte, în timp ce David Blaine va face trucuri de magie.

Sărbătorile premergătoare nunții au fost precedate de un alt eveniment miercuri, când familia Ambani a organizat o cină comună pentru 51.000 de persoane care locuiesc în satele din apropierea orașului lor natal.

Ambani s-a alăturat fiului său și viitoarei sale nurori în timp ce serveau mâncare localnicilor.

Programul pentru zilele următoare include o vizită la un centru de salvare a animalelor de 3.000 de acri, condus de mire - unde invitaților li s-a spus să poarte ținute de "febra junglei".

Participanților li s-a pus la dispoziție un mood board pentru fiecare zi, pentru a-i ajuta să perfecționeze look-urile potrivite pentru decorul indian, în timp ce o armată de frizeri, make-up artiști și designeri sunt la dispoziție pentru a-i ajuta.

Un document de planificare văzut de Reuters precizează că serviciile de catering pentru nuntă vor include 500 de feluri de mâncare create de aproximativ 100 de bucătari.

În 2018, nunta fiicei lui Ambani, Isha, a fost descrisă de unii ca un mini summit de la Davos, în timp ce personalități precum Hillary Clinton și John Kerry au dansat pe ringul de dans cu cei mai buni de la Bollywood.

Ambani conduce Reliance Industries, un conglomerat uriaș cu interese care variază de la petrochimie, la petrol și gaze, la telecomunicații și comerț cu amănuntul. Anul trecut, a raportat venituri anuale de peste 100 de miliarde de dolari, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel