Aluat fraged pentru prăjituri iese doar dacă respecți anumite ingrediente și etape de preparare.
Atunci când vrei să faci cele mai bune prăjituri ai nevoie și de un aluat fraged și gustos. Aluat fraged pentru prăjituri iese doar dacă respecți anumite ingrediente și etape de preparare. Iată care este rețeta tradițională.
Timp de preparare 10 minute
Timp de asteptare 15 minute
- 1 ceașcă Ulei
- 1 ceașcă Apă caldă
- 1 pachet Praf de copt
- Făină cât cuprinde
- Sare
1. Toate ingredientele se amestecă totul într-un vas, dar făina se adaugă treptat până se obține un aluat moale. Se frământă bine timp de 10-15 minute.
2. Se lasă 10 - 15 minute după preparare după care se poate folosi la plăcinte, cornulețe, etc.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu