Cel mai la îndemână lichid care te ajută să topești grăsimile. Cum să îl consumi înainte de somn

De la prevenirea supraalimentării până la descompunerea grăsimilor stocate, iată o listă cu modurile prin care apa ajută la pierderea în greutate. 

Creșterea în greutate ne îngrijorează pe toți. Pentru a arde mega calorii și pentru a menține greutatea sub control, oamenii se angajează în mai multe activități, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, antrenamentul, kickboxing-ul și ciclismul.

Cu toate acestea, se vede că doar prin consumul de apă este posibilă și reducerea greutății, dar și arderea caloriilor. De fapt, se crede că numărul de calorii arse în timp ce faci jogging timp de opt kilometri pot fi arse doar bând apă. Consumul de apă ne face să evităm să supraalimentarea – acest lucru, la rândul său, împiedică creșterea greutății. Iată câteva moduri prin care apa potabilă poate arde calorii și ajută la menținerea greutății sub control:

Zero calorii: apa nu conține nicio calorie și, la rândul său, ajută la drenarea toxinelor din organism. Apa de băut ajută, de asemenea, la arderea grăsimilor și la menținerea organismului activ.

Senzația de a fi plin: Apa, atunci când este consumată în cantități mari, ne oferă senzația plin în stomac. Acest lucru, la rândul său, reduce nevoia de a continua mâncatul. Când reducem supraalimentarea, ne menținem greutatea sub control.

Apă înainte de masă: în multe cazuri, oamenii tind să bea apă imediat după masă sau alături de alimente. Această practică poate provoca indigestie și, la rândul său, crește greutatea. Apa trebuie consumată înainte de a lua masa. Acest lucru ajută la prevenirea supraalimentării și, la rândul său, ajută la controlul greutății.

Apă fierbinte: Apa fierbinte ajută la descompunerea grăsimii stocate, care apoi devine ușor de ars. Consumul zilnic de apă caldă este recomandat pentru a pierde în greutate. Chiar și în sezonul de vară, apa caldă trebuie consumată cel puțin o dată pe zi sau înainte de a merge la culcare.

Arome naturale: unor oameni nu le place apa plată, deoarece nu are nicio aromă. În astfel de cazuri, se pot adăuga arome naturale precum lămâie, ghimbir, fenicul și felii de fructe.

Cu cât te îngrași mai mult, cu atât nu mai simți gustul mâncării

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat de ce nu mai simțim gustul mâncării atunci când acumulăm multe kilograme în plus.

„Excesul de kilograme taie gustul la mâncare. Obezitatea a devenit o amenințare la nivel mondial, în curând mai mult de jumătate din populația occidentală va avea un surplus de kilograme.  Excesul ponderal nu este doar o problemă de imagine, ci o boală cronică care strică grav sănătatea. Obezitatea vine la pachet cu hipertensiune și boli cardiovasculare, diabet, risc de cancer, dureri articulare, colesterol crescut, fertilitate redusă, calculi biliari, reflux esofagian. Și lucrurile nu se opresc aici.

Un studiu recent arată că 50% dintre obezi nu mai simt gustul alimentelor. Excesul de grăsime reduce considerabil numărul de papile gustative prezente pe limbă și duce la scăderea capacității gustative. Efectul? Cu cât simțim mai puțin, cu atât avem tendința să mâncăm mai mult. Și ne îngrășăm mai tare!”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook. (CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel