EXCLUSIV  Cel mai mare viciu al lui Ciucă. Pe cine se bazează, din politică, într-o situație limită. Când a fost cel mai fericit / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nicolae Ciucă a vorbit despre câteva aspecte personale și profesionale mai puțin cunoscute. A vorbit despre cum, în situații limită, se bazează în primul rând pe sine și pe partidul său, PNL. A recunoscut că a fost fumător timp de 20 de ani, dar s-a lăsat în 2003. De asemenea, a menționat că unul dintre cele mai fericite momente ale sale a fost când a devenit bunic de două ori și că, în fiecare seară, se bucură de momentele liniștite petrecute acasă alături de soția sa.

Nicolae Ciucă a fost întrebat pe cine s-ar baza într-o situație limită. Acesta a răspuns că, în primul rând, se bazează pe sine, iar în al doilea rând, pe partidul său, PNL.

„Pe cine vă bazați, din politică, într-o situație limită?", a întrebat Anca Murgoci, redactor-șef DC News.  

„Pe mine.”, a spus Nicolae Ciucă.

„Doar atât?”, a întrebat Anca Murgoci. 

„Da. Vă referiți la persoană?”, a întrebat Nicolae Ciucă.

„Persoană. M-am gândit că o să spuneți un coleg de partid.", a spus Anca Murgoci.

„În primul rând, pe mine și în al doilea rând, partidul, partidul în totalitatea lui.", a spus Nicolae Ciucă.

„Deci sunați pe oricine din PNL, într-o situație limită.”, a spus Anca Murgoci.

„Da!”, a spus Nicolae Ciucă.

 

3. -imagine fara descriere- (nicolae-ciuca_93290300.jpg)

 

Ce vicii are Nicolae Ciucă

Liderul PNL a fost întrebat despre cel mai mare viciu al său. Acesta a dezvăluit că a fumat timp de 20 de ani, dar s-a lăsat în 2003. Cu toate acestea, a recunoscut că, recent, a început să mai folosească ocazional dispozitive care încălzesc tutunul.

„Care e cel mai mare viciu al dumneavoastră?”, a întrebat Anca Murgoci. 

„Am fumat, dar vă explic. Am fumat 20 de ani, m-am lăsat în 2003. De atunci nu am mai pus țigară în gură.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„În teatrele de operațiuni erați fumător?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Doar în Afganistan. Nu m-a crezut nimeni că după ce ne întoarcem din Afganistan, intrasem în pregătire pentru Irak, mă voi lăsa de fumat. Și m-am lăsat. Știți cum se spune: am ajuns la vârsta la care voința îmi depășise inteligența și am putut să mă las de fumat.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„Și acum nu mai aveți niciun viciu.”, a spus Anca Murgoci. 

„Știți ce am făcut? Au apărut astea de încălzești tutunul și mai fumez din când în când. Deci ăsta este viciul pe care mi-l reproșez după 20 de ani.”, a spus Nicolae Ciucă. 

 

 

Când a fost Nicolae Ciucă cel mai fericit

Liderul PNL a fost întrebat când a fost cel mai fericit. El a răspuns că atunci când a devenit bunic de două ori. De asemenea, acesta a menționat că este fericit în fiecare seară când ajunge acasă și ia masa alături de soția sa, indiferent de cât de târziu ajunge. Acele momente de relaxare, după o zi aglomerată, îi aduc o fericire profundă.

„Când ați fost cel mai fericit, cu excepția momentului când ați devenit tată?", a întrebat Anca Murgoci. 

„Când am devenit de două ori bunic.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„Și ceva care să nu aibă legătură directă cu familia?”, a întrebat Anca Murgoci. 

„Când v-ați întors în viață din Afganistan și din Irak.”, a completat Bogdan Chirieac.

„Acelea au fost chestiuni pe care le trăim fiecare dintre noi și aici aveți dreptate. Când devenim părinți sau bunici, când avem astfel de momente, este o fericire general valabilă.

Vreți să vă spun sincer? Cred că în fiecare seară sunt fericit. Când mă duc acasă și mă așez, nu contează ora - dacă ajung la ora 23:00, de regulă nu prea apuc să mănânc pe timp de zi, nu cred că e tocmai bine și nu e un exemplu bun - dar seara, indiferent ce fac, mă așez la masă, stau cu soția și mănânc. La 23:00 noaptea.”, a spus Nicolae Ciucă. 

„Și începeți cu ciorbă, felul 2?", a întrebat Bogdan Chirieac.

„Nu chiar atât, nu chiar așa, acolo de.... Mi se pare unul dintre momentele pe care le trăiesc din plin.”, a spus Nicolae Ciucă la interviurile DC News. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel