Cel mai scump burger din lume se va vinde la Untold. Cât costă

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

La festivalul Untold de la Cluj-Napoca se va vinde cel mai scump burger din lume.

 

Avram Gal, patronului unui restaurant de lux din Cluj, a anunțat că, odată cu festivalul Untold din acest an, va vinde în localul său cel mai scump burger din lume. Acesta va doborî un record din Statele Unite ale Americii, unde anterior s-a vândut un burger cu 6.000 de dolari, conform Adevărul.

Acesta a cerut idei din partea clienților cu privire la ce ar trebui să conțină burgerul care se va vinde la Untold. Produsul va costa 6.200 de dolari, prin urmare ingredientele ar trebui să fie pe măsura prețului.

„Dragii mei, vreau să fac un anunț pentru Untold. Dacă mergeți la Untold, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump. Cu icre de Beluga, cu Wagyu din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a spus Avram Gal pe Facebook.

Avram Gal a mai vândut în trecut cafea cu aur.

„Dacă doriți să vă răsfățați iubita sau pe dumneavoastră, o puteți face cu o cafea la doar 60 de lei. O cafea specială, cu foiță de aur. Mai bun și mai scump decât în Dubai. Atât s-a putut!”, spunea, în trecut, Avram Gal.

Omul de afaceri mai comercializează în restaurantul pe care îl deține și carne de vită cu foiță de aur și alte produse la prețuri extrem de mari. De curând, unul dintre „clienții” lui Avram Gal a fost un câine. Animalul a fost adus de proprietari pentru a mânca celebra carne în foiță de aur, iar prețul pentru o porție a fost de 6.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel