Cel puţin 19 morţi, în prefecturile Ibaraki, Tochigi şi Chiba, şi numeroşi răniţi

sesimograf, cutremur
sesimograf, cutremur

UPDATE - Cel puţin 19 morţi, în prefecturile Ibaraki, Tochigi şi Chiba, şi numeroşi răniţi în zone precum prefectura Miyagi şi centrul capitalei Tokio, au anunţat oficiali locali, citaţi de Kyodo. Este un prim bilanţ anunţat la trei ore de la cutremur.

Cutremurul cu magnitudinea de 8,9 grade care a lovit vineri nord-estul Japoniei s-a soldat cu trei morţi, în prefecturile Ibaraki, Tochigi şi Chiba, şi cu numeroşi răniţi în zone precum prefectura Miyagi şi centrul capitalei Tokio, au anunţat oficiali locali, citaţi de Kyodo.

O femeie de 60 sau 70 de ani şi-a pierdut viaţa după ce un acoperiş s-a prăbuşit în Takahagi, prefectura Ibaraki, iar o altă femeie a fost ucisă în oraşul Haga, prefectura Tochigi, după prăbuşirea unui zid al unei fabrici.

În prefectura Chiba, un bărbat în vârstă de 67 de ani a murit după o lovitură în cap. Autorităţile din prefectura Fukushima au anunţat că este posibil ca o altă persoană să-şi fi pierdut viaţa în Sukagawa, însă informaţia nu a fost confirmată. Un bărbat a făcut stop cardiac după ce o clădire s-a prăbuşit în Ryugasaki, prefectura Ibaraki.

Serviciul de pompieri din Osaki, prefectura Miyagi, a anunţat că a primit informaţii cum că cel puţin 20 de oameni au fost răniţi, loviţi de obiecte aflate în cădere sau prinşi sub dărâmături.

Un centru medical din Sendai a anunţat că circa 10 oameni au fost transportate la spital, cu răni şi fracturi.

În centrul capitalei Tokio, circa 10 persoane au fost rănite după ce o parte dintr-un acoperiş s-a prăbuşit, a anunţat Departamentul Poliţiei Metropolitane, care a adăugat că o persoană a făcut stop cardiac.

Citeşte şi:

Cutremur puternic în Japonia. Coasta japoneză de la Oceanul Pacific, lovită de tsunami – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel