Cele două adolescente din Lupeni, care s-au sinucis împreună, erau drogate. Care este drogul descoperit în corpurile lor

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Cele două adolescențe de 15 ani, care s-au aruncat împreună de pe o clădire dezafectată din Uricani, erau drogate.

La o lună de la dubla sinucidere a două adolescente, tragedie care a zguduit Valea Jiului, au apărut primele rezultate ale examenului toxicologic.

Astfel, analizele au indicat faptul că cele două fete ar fi fost sub influența substanțelor interzise, în corpul lor găsindu-se un drog cunoscut sub numele de ”Crystal” sau ”Crystal Meth”,  substanță ce le oferă consumatorilor un efect de zombie și senzația că pot fi în stare de orice.

”În urma expertizei toxicologice dispuse în cauză s-a stabilit că în organismul celor două victime minore se afla o substanță psihoactivă, denumită în termeni populari Crystal.

La acest moment cercetările continua sub supravegherea procurorului de caz”, a declarat procurorul Robert Scorța, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, citat de Ziarul Văii Jiului.

Potrivit sursei menționate nu se cunoaște momentul în care cele două adolescente au consumat drogul menționat, la petrecerea la care au participat cu o seară înainte de tragedie sau chiar în ziua acesteia.

Cererea lor finală

În biletul de adio care a fost găsit pe clădirea, de pe care s-au aruncat cele două fete, acestea cereau să fie înmormântate împreună, completat de două versuri dintr-un cântec.

”Am plecat mai repede ca anul 2023”, este un alt mesaj de adio lăsata de victime.

Pe lângă aceste două mesaje, fetele de clasa a IX-a din Uricani le-au transmis un mesaj ,pe telefon, și prietenilor înainte de a se arunca de pe clădire. 

”Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare!

Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, a fost ultimul mesaj pe care ambele fete l-au postat pe grupul de WhatsApp.

Citește și: Dublă sinucidere la Lupeni. Radu Leca: Părinții trebuie să înțeleagă un lucru extrem de simplu. Este foarte greu, până în 2035 lucrurile vor sta îngrozitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel