Unii oameni pot fi dezgustați sau chiar speriați de aceste mâncăruri, însă în anumite părți ale lumii acestea pot fi considerate chiar și delicatese.
Iată cele mai dezgustătoare mâncăruri din lume:
1. Jing Leed, Thailanda
Jing Leed sunt niște greieri de aproximativ 3 centimetri, foarte comuni în Thailanda. Se servesc prăjiți și asezonați cu sos și ardei. Cei care i-au încercat spun că sunt delicioși.
2. Witchetty grub, Australia
Witchetty grub sunt niște larve mari care erau consumate inițial de aborigeni. Crude, aceste larve au gust de migdale, iar după ce sunt preparate, devin foarte crocante.
3. Ochi de ton, Japonia
Ochii de ton sunt bogați în acizi grași care contribuie la dezvoltarea creierului. Așadar, dacă poți trece peste faptul că mâncarea ta te privește din farfurie, această delicatesă japoneză este chiar sănătoasă. Ochii de ton se servesc prăjiți cu sos de soia și usturoi.
4. Șarpe cu clopoței prăjit, SUA
Șarpele cu clopoței prăjit este un fel de mâncare comun în sud-vestul Statelor Unite. Cei care au gustat acest preparat spun că seamănă foarte mult cu picioarele de broască.
5. Sannakji, Coreea
În Coreea, caracatița se servește vie. Aceasta se spală, se tranșează și se servește amatorilor în timp ce tentaculele încă se mișcă în farfurie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News