Cele mai bune oraşe în care să te angajezi

cele mai bune locuri de munca
cele mai bune locuri de munca

Capitala conduce detaşat într-un top al celor mai bune oraşe în care să te angajezi, cu peste 9.500 de posturi disponibile în prezent. Următoarele locuri sunt ocupate de Timişoara, Cluj şi Braşov.

Peste 30% dintre anunţurile de angajare vin de la firmele din Bucureşti, iar numărul de locuri de muncă vacante depăşeşte 9.500, arată datele site-ului de recrutare BestJobs.

În Bucureşti se găsesc cele mai multe locuri de muncă dar şi cea mai mare concurenţă pentru un post. O statistică a site-ului de recrutare Myjob arată că procentajul celor care vor un loc de muncă în Capitală se apropie de 40%.

În ţară cele mai multe oportunităţi de angajare sunt la Timişoara, Cluj şi Braşov. Angajatorii din Timişoara şi Cluj oferă în acest moment peste 3.500 de locuri de muncă, în timp ce numărul de posturi vacante în Braşov ajunge la 3.100.

Un număr de aproape 3.000 de posturi vacante sunt oferite de angajatorii din Iaşi şi peste 2.700 de cei din Constanţa.

Peste 2.500 de locuri de muncă sunt oferite de firmele din Ploieşti şi Craiova.

Cele mai slabe perspective de angajare, potrivit datelor site-ului de recrutare eJobs, sunt în Câmpulung Muscel (83), Petroşani (86) şi Rîmnicu-Sărat (113).

Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în vânzări, IT şi telecom, finanţe-contabilitate, inginerie şi marketing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel