Cele mai bune seriale de urmărit în zilele ploioase de toamnă. Altele decât "Fetele Gilmore"!

foto: Freepik
foto: Freepik

Dacă e toamnă e clar că vin și serile sau diminețile de weekend cu maratoane de privit la seriale. Ne-am obișnuit cu "Gilmore Girls", toamnă de toamnă, dar oare nu mai avem și alte opțiuni? Iată câteva sugestii.

Toamna este momentul perfect pentru a te bucura de seriale captivante, fie că preferi drame intense, comedii relaxante sau thrillere misterioase. Iată câteva recomandări de seriale pentru acele zile mohorâte când afară plouă și nimic nu sună mai bine decât o după-amiază sub pături calde, cu un ceai între palme, și telecomanda lângă tine preț de câteva ore!

The Bear (Disney+)

Un serial despre un bucătar care se întoarce acasă pentru a gestiona restaurantul de familie. Este emoționant, realist și plin de dinamism.

The Fall of the House of Usher (Netflix)

Un thriller gotic bazat pe scrierile lui Edgar Allan Poe. Perfect pentru serile de toamnă, acest serial oferă o atmosferă întunecată și plină de mister.

Only Murders in the Building (Disney+)

O comedie-dramă plină de mister, cu o echipă de amatori care investighează crime într-un bloc de apartamente din New York. Atmosfera cozy și dialogurile inteligente îl fac ideal pentru toamnă.

Yellowjackets (HBO Max)

Un thriller psihologic care urmărește supraviețuirea unui grup de fete după un accident aviatic. Tema supraviețuirii și flashback-urile misterioase creează o tensiune constantă, perfectă pentru o seară răcoroasă de toamnă.

The Wheel of Time (Amazon Prime și Netflix)

O aventură epică de fantezie bazată pe seria de cărți a lui Robert Jordan. Ideal pentru fanii genului fantasy, cu o poveste complexă și o atmosferă plină de mister.

Succession (HBO Max)

O dramă despre lupta pentru putere într-o familie de miliardari, „Succession” oferă personaje complexe și intrigi de culise, perfect pentru un maraton de toamnă.

The Haunting of Hill House (Netflix)

Un horror psihologic care îmbină perfect frica și emoția, povestind despre o familie bântuită atât de trecut, cât și de casa lor. Este serialul perfect pentru fiorii de toamnă.

Cu ce se pot delecta cei mici după ce își fac temele

Toamna aceasta aduce o selecție minunată de filme pentru cei mici, pline de aventuri, umor și învățăminte valoroase. Iată câteva recomandări:

Paw Patrol: The Mighty Movie (2023)

Gen: Animație, Aventură
Cățelușii din "Paw Patrol" revin cu noi super-puteri și o misiune specială pentru a salva orașul. O poveste plină de acțiune, dar potrivită pentru cei mai mici, care iubesc eroii animali.

Wish (2023)

Gen: Animație, Fantezie
Acest film marca Disney, care urmează să fie lansat în toamnă, urmărește povestea unei tinere care își pune o dorință magică, transformând o stea căzătoare în cel mai neașteptat prieten.

Trolls Band Together (2023)

Gen: Animație, Muzical
Poppy și Branch revin într-o nouă aventură muzicală, plină de culoare și veselie. Aceasta este a treia parte a francizei „Trolls”, iar cei mici vor adora ritmul și personajele carismatice.

Elemental (2023)

Gen: Animație, Aventură
Un film marca Pixar, care explorează un oraș unde locuitorii sunt elemente naturale - foc, apă, pământ și aer. Povestea urmează prietenia neașteptată dintre Ember și Wade, două personaje foarte diferite. Filmul abordează teme precum diversitatea și acceptarea.

Ruby Gillman, Teenage Kraken (2023)

Gen: Animație, Comedie
O poveste originală despre o adolescentă kraken care descoperă că provine dintr-o familie regală subacvatică. Filmul este plin de momente amuzante și lecții despre încrederea în sine.

The Super Mario Bros. Movie (2023)

Gen: Animație, Aventură
O reinterpretare modernă a aventurilor lui Mario, Luigi și prietenii lor din universul jocurilor video. Este un film plin de acțiune și nostalgie, perfect pentru întreaga familie.

The Monkey King (2023)

Gen: Animație, Aventură
Bazat pe mitologia asiatică, acest film urmărește aventurile unui maimuțoi ambițios care își propune să devină nemuritor. Este o poveste amuzantă și captivantă, plină de acțiune și magie.

Strange World (2022)

Gen: Animație, Aventură, SF
Un film de animație semnat de Disney, care spune povestea unei familii de exploratori ce se aventurează într-un tărâm necunoscut și plin de creaturi bizare. Este plin de imaginație și aventură.

Aceste filme oferă o gamă variată de povești și personaje care îi vor încânta pe cei mici, oferindu-le și ocazia de a învăța lecții prețioase despre prietenie, familie și curaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel