Cele mai trendy jachete de toamnă: articole streetwear și sporty (P)

Toată lumea știe că, atunci când vine vorba de vreme, toamna este destul de imprevizibilă. Însă, persoanele care apreciază stilul streetwear au un avantaj, întrucât pot reveni la outfiturile în straturi, completate cu o jachetă. Știi cum se spune: nu există vreme rea, doar îmbrăcăminte necorespunzătoare. Așa că fii gata pentru schimbarea de sezon cu branduri sportswear de top și alege jacheta perfectă pentru tine, poate chiar unul din modelele pe care le vom menționa mai jos.

Geci toamnă – jachete windbreaker de la Nike și The North Face 

Geaca  subțire în stil windbreaker este creată special pentru de toamnă. Aceasta îți protejează corpul cu eficiență împotriva vântului și poate fi asortată foarte ușor cu alte articole vestimentare. Poți purta un tricou regular-fit pe dedesubt sau o bluză groasă, în funcție de temperatură și de activitățile pe care ți le-ai planificat. De aceea lista noastră începe cu jachetele de sezon de la Nike și modelele de la The North Face.

Jachetele de toamnă Flex Vent Max Full Zip de la Nike au o croială simplă care este îndeajuns de versatilă pentru a fi purtată la diverse ocazii, inclusiv atunci când te antrenezi în aer liber sau atunci când faci jogging în parc. Acestea sunt confecționate din poliester reciclat și dispun de tehnologia Dri-FIT care asigură senzația de confort total. Pe de altă parte, pentru adolescenți poți alege o versiune lejeră de jachetă windrunner.  Geci Nike din această gamă sunt croite în stil bomber clasic, care se va potrivi de minune pentru purtare zilnică la școală.

Preferi croielile simple? Încearcă Geaca OST2 de la The North Face, un model pe culoarea neagră, cu un mic logo în partea din față. Această jachetă subțire este perfectă pentru călătorii și diminețile în care ploaia poate începe în orice moment. Adaugă un plus de culoare outfiturilor tale zilnice cu Geaca  MA Wind FZ disponibilă pe culorile gri-albastru și gri închis, decorată cu inserții geometrice. Aspectul său casual se va potrivi foarte bine cu lookurile streetwear, atunci când te asortezi cu un trening sau blugi și un tricou simplu.

Jachete varsity pentru toamnă de la New Era

Dacă citești articolele de modă și postările paginilor de pe platformele sociale, atunci cu siguranță nu ai ratat trendul cu bluzele în stil varsity. Moda inspirată de aspectul clasicelor bluze varsity reprezintă o alegere ideală pentru lunile mai răcoroase. Jachetele în stil universitar pentru toamnă atrag toate privirile datorită croielii boxy și detaliilor colorate, aflate de obicei pe mâneci sau sub forma unor inserții în partea din față. Aceste articole vestimentare pot „construi” un întreg outfit.

Geci toamnă New Era nu aveau cum să lipsească de pe lista noastră. Îți plac sporturile? Datorită acestui lucru, garderoba ta ar putea include o jachetă decorată în culorile și cu logourile echipei tale preferate, cum ar fi Chicago Bulls sau Los Angeles Lakers. Atunci când afară începe să se răcorească, te poți asorta cu tricouri, bluze cu mâneci lungi sau chiar cu o bluză subțire cu guler pe gât. Atunci când vine vorba despre articolele pentru femei, potrivite pentru această vreme, caută gama de la adidas Originals. Geaca  Varsity Bomber este ideală pentru perioada dintre sezoane, mai ales dacă îți place să adaugi elemente retro în lookurile tale. Lasă-ți imaginația să se dezlănțuie și descoperă cele mai trendy jachete din această toamnă.

Jachete de toamnă - de la jachetele în stil windbreaker la cele din puf

Pe perioada toamnei, vremea se schimbă destul de dramatic. În afară de geaca ușoară în stil windbreaker pe care o porți în septembrie sau octombrie, merită să ai și un model mai gros, cu izolație. Poate fi vorba, spre exemplu, despre o jachetă de toamnă cu un strat de material fleece sau de o versiune streetwear din puf. În această privință, gama brandurilor sportswear de top se vor dovedi a fi cea mai bună sursă de inspirație. Unde anume le poți găsi? La JD Sports, bineînțeles! Descoperă ce articole sunt disponibile în colecția de toamnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel