Cele patru zodii afectate de Marte în Vărsător. Nativii trebuie să fie foarte atenți la conflicte

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock

Pe 13 februarie, Marte intră în semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 23 martie. Iată ce trebuie să știe nativii cei mai afectați de acest tranzit!

În mitologie, Ares îl reprezintă pe Marte, Zeul Războiului. Calitățile sale pozitive includ curajul, pasiunea și ambiția. Îți oferă un impuls puternic pentru a merge înainte și nu te lasă să stagnezi. Totuși, Marte este și asociat cu agresivitatea, încăpățânarea, nerăbdarea și irascibilitatea.

Pe de altă parte, arhetipul Vărsătorului simbolizează progresul, originalitatea, inovația, toleranța și umanitatea, dar poate avea și aspecte negative, cum ar fi intransigența, încăpățânarea și haosul. Acest arhetip poate avea un caracter revoluționar care poate provoca anarhie.

În timpul acestui tranzit, acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi se intensifică. Este posibil să asistăm la schimbări legislative, iar frustrările pot fi exprimate în special în mediul online.

Dacă te simți obosit de situația actuală, acum este momentul să iei inițiativa pentru a avansa la un nivel superior. Nu trebuie să aștepți ca schimbările să vină de la altcineva. Tu trebuie să fii cel care aduce transformarea.

Cei cu marcaj fix în astrograma natală vor fi cei mai afectați: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Iată care sunt previziunile pentru nativi!

....

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://www.astrosens.ro/cele-patru-zodii-afectate-de-marte-in-varsator-nativii-trebuie-sa-fie-foarte-atenti-la-conflicte_8276.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel