Cele trei cisterne aflate în zona staţii GPL Crevedia, golite de pompieri

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Cele trei cisterne aflate în zona stației GPL din Crevedia au fost golite de pompieri.

Pompierii au reuşit aseară să golească cele trei cisterne aflate în zona fostei staţii GPL din Crevedia, transmite Rador. Astfel a fost îndepărtat orice pericol. Reprezentanţii ISU Dâmboviţa au declarat că la faţa locului a rămas o echipă de intervenţie cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD.

VEZI ȘI: Jandarmii caută în câmp probe în urma exploziei de la Crevedia. Val Vâlcu: Dovezile importante trebuie căutate în acte și în declarațiile martorilor

Va fi păstrată o zonă de siguranță

Momentan încă va fi păstrată o zonă de siguranţă, dar rămâne ca autorităţile implicate să stabilească limitele acesteia. Între timp, încă o persoană a murit din cauza arsurilor suferite în tragedia de sâmbătă seară. Este vorba de un bărbat internat la Spitalul Floreasca din Capitală, cu arsuri pe mai mult de 90% din suprafaţa corpului.

În tot acest timp, cinci oameni sunt încă în stare critică, intubaţi şi ventilaţi mecanic, doi dintre ei în spitale din ţară şi trei în străinătate. Cel mai grav rănit este unul dintre pacienţii trataţi la Milano, care are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului şi este încă instabil. Alţi 22 de pacienţi aflaţi în spitalele din Capitală sunt în stare medie sau uşoară, în timp ce 20 au fost externaţi. Trei persoane au decedat până acum ca urmare a rănilor suferite în urma exploziilor de la stația GPL de la Crevedia.

VEZI ȘI: Ce a spus patronul fostei stații GPL din Crevedia, atunci când localnicii i-au atras atenția că miroase a gaz: "Oameni răi...."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel