Celebru manelist, prins beat la volan, s-a ales cu dosar penal și pentru mită

FOTO: Freepik @user20252312
FOTO: Freepik @user20252312

Celebrul manelist, Puișor de la Mediaș, a fost prins beat în trafic, în timp ce conducea haotic. Le-a oferit mită polițiștilor, dar s-a ales cu două dosare penale.

 

Un bărbat de 28 de ani, cunoscut manelist din județul Sibiu, ”Puișor de la Mediaș”, a fost prins de către polițiștii sibieni în timp ce conducea haotic, cu viteză excesivă (112 km/h), depășind linia continuă.

Cântărețul avea o alcoolemie de 0,52 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Ca să scape de oamenii legii, acesta a încercat să îi mituiască cu suma de 200 de euro, însă polițiștii au surprins și acest moment cu camera video de intervenție.

Polițiștii au deschis dosar penal și au sesizat Serviciul Județean Anticorupție din Sibiu, iar cântărețul de muzică de petrecere a fost condus la Parchet. Acum, șoferul beat este cercetat penal și pentru mită, pe lângă infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice, scrie Realitatea Plus.

”În cursul zilei de astăzi, 10.09.2023, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – S.J.A. Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au prins în flagrant o persoană, în vârstă de 28 ani, care a remis suma de 200 euro unui echipaj de poliție, cu scopul de a-i determina pe agenții de poliție  să nu dispună măsurile legale ca urmare a constatării unor contravenții la regimul rutier.

În fapt, doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu – Poliția Municipiului Mediaș, Biroul Rutier și Biroul Ordine Publică, au oprit în trafic un autoturism care a efectuat o manevra de depășire pe linie continuă, având viteza de 112 km/h în localitate, iar după testarea șoferului cu aparatul etilotest au constatat că a consumat băuturi alcoolice, fiind înregistrată o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, conducătorul autoturismului a remis agenților de poliție suma de 200 de euro pentru ca aceștia să nu dispună măsurile legale pentru depășirea pe linie continuă și depășirea regimului legal de viteză, fapte ce presupun aplicarea sancțiunii complementare de suspendare a dreptului de a conduce”, se precizează în informarea IPJ Sibiu.

Citește și: Accident cu victime produs de o tânără de 16 ani. Aceasta conducea maşina unui tânăr de 26 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel