Celebrul realizator Piers Morgan părăsește TalkTV pentru a se concentra pe canalul său de YouTube

Sursa Foto: Captura Video Piers Morgan Uncensored Youtube
Sursa Foto: Captura Video Piers Morgan Uncensored Youtube

Realizatorul a declarat că a vrut să treacă la "full digital" și să scape de "cămașa de forță" a unui talk-show nocturn.

Emisiunea sa, Piers Morgan Uncensored, este difuzată la ora 20:00 pe canalul deținut de Rupert Murdoch de aproape doi ani, dar audiențele au fost slabe.

Cu toate acestea, canalul său de YouTube a adunat mult mai multe vizualizări, ceea ce l-a determinat pe jurnalistul veteran să decidă că vrea să treacă la "full digital global" și să scape de "cămașa de forță" a unei emisiuni de noapte.

"Este ceva destul de anacronic în legătură cu o emisiune ca a mea care încă încearcă să creeze o televiziune de modă veche pentru un interval orar programat în prealabil în fiecare seară pentru o audiență relativ mică - când obținem audiențe atât de gigantice pe cale digitală", a declarat Morgan pentru site-ul Semafor.

El a adăugat că interviul său recent cu Rishi Sunak a fost "vizionat de peste 50.000 de persoane pe TalkTV - dar de peste cinci ori mai mult pe YouTube".

Interviul său recent cu comediantul egiptean Bassem Youssef despre conflictul dintre Israel și Hamas a avut 22 de milioane de vizualizări.

Ulterior, el a declarat pentru The Times: "Mâine aș putea cu plăcere să-i iau un interviu lui Elon Musk timp de trei sau patru ore, iar publicul ar fi încântat. Restricția nocturnă de a intra într-un studio la ora 20:00, când uneori nu se întâmplă nimic și de a umple literalmente timpul este obositoare. Nimeni nu vrea asta".

Morgan, în vârstă de 58 de ani, a citat site-ul american de știri online The Daily Wire, condus de Ben Shapiro, ca exemplu al tipului de brand pe care speră să îl construiască cu "Uncensored", pe care îl deține împreună cu TalkTV, urmând astfel exemplul altor prezentatori TV de profil care au trecut complet la online, precum Tucker Carlson și Megyn Kelly.

Canalul lui Morgan de pe YouTube are 2,35 milioane de abonați, unele clipuri adunând milioane de vizualizări după ce au devenit virale.

Interviul său recent cu comediantul egiptean Bassem Youssef despre conflictul dintre Israel și Hamas a avut 22 de milioane de vizualizări, în timp ce conversațiile sale cu Andrew Tate, Kanye West și Cristiano Ronaldo au adunat 14 milioane, 8,7 milioane și, respectiv, 5,7 milioane.

Morgan a declarat că decizia de a pleca i-a aparținut, deși se spune că Murdoch ar fi fost și el nemulțumit de ratingul emisiunii.

Acesta ar fi fost plătit cu 50 de milioane de lire sterline pe o perioadă de trei ani pentru activitatea sa în diverse puncte de lucru ale News UK, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel