EXCLUSIV  Centrul FIV SANADOR: care e cauza infertilității, cum ajung cuplurile la FIV, cum funcționează hormonii. Nicolae Poiană, la DC Medical și DC News

Nicolae Poiană vine la DC Medical și DC News să ne vorbească despre Centrul FIV SANADOR, o nouă șansă pentru cuplurile care nu pot avea copii.

 

Nicolae Poiană vine la DC Medical și DC News să ne vorbească despre Centrul FIV SANADOR, o nouă șansă pentru cuplurile care nu pot avea copii.

SANADOR anunță deschiderea Centrului de fertilizare in vitro SANADOR, care furnizează servicii medicale de reproducere umană asistată la cele mai înalte standarde de excelență.

Activitatea Centrului FIV SANADOR este coordonată de Conf. Dr. Nicolae Poiană, medic cu o experiență de peste 40 de ani în specialitatea obstetrică-ginecologie, cu peste 10.000 de nașteri la activ și cu sute de reușite în fertilizarea in vitro în peste 15 de ani de activitate dedicată.

Centrul de fertilizare in vitro SANADOR este rezultatul unei investiții de 5 milioane de euro și este dotat cu cele mai moderne echipamente disponibile în prezent, în lume, pentru reproducerea umană asistată. Activitatea este desfășurată, în acord cu protocoale și proceduri de ultimă oră, de către o echipă medicală empatică și dedicată. Centrul FIV SANADOR funcționează în regim ambulatoriu și de spitalizare de zi, în aceeași clădire cu Clinica SANADOR Floreasca, una dintre cele mai bine dotate clinici mari din București.

Conf. Dr. Nicolae Poiană este coordonatorul Centrului FIV SANADOR și medic colaborator al Spitalului Clinic SANADOR.

Dr. Nicolae Poiană este conferențiar universitar, medic primar Obstetrică-ginecologie, doctor în Științe Medicale, coordonatorul Centrului FIV SANADOR cu competențe în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată, Colposcopie, Endoscopie ginecologică, Ecografie obstetricală și ginecologică.

Conf. Dr. Nicolae Poiană este membru fondator al unor societăți medicale recunoscute, printre care se numără Societatea Română de Obstetrică – Ginecologie, Societatea Română de Menopauza, Societatea Română de Urologinecologie, Societatea Română de Medicină Reproductivă și Societatea Română de Endocrinologie Ginecologică. Totodată, a fost senior negociator din partea României cu Comunitatea Europeană, susținând dreptul la echivalarea studiilor și liberă circulație a medicilor și asistenților medicali în spațiul comunitar.

Alături de jurnalistul Val Vâlcu, conf, dr. Nicolae Poiană ne va vorbi despre:

- cum a devenit realitate Centrul de fertilizare in vitro de la Spitalul Clinic SANADOR

- care e cauza infertilității

- ce progrese s-au făcut în fertilizarea in vitro

- medicamentele care ajută în cazul infertilității

- mesaj pentru toți cei ce vor să devină părinți și nu pot

- cum funcționează hormonii

- cum ajunge un cuplu la FIV

- diferențele sistemelor reproducătoare la femei și la bărbați

Emisiunea va fi difuzată vineri, 23 iunie, ora 10:00, pe Youtube DC Medical și DC News, dar și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o continuă dezvoltare organică, în prezent deținând cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din țară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale și puncte de recoltare, radiologie și imagistică medicală de înaltă performanță, situate în București. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care asigură o gamă complexă de servicii medicale, având și compartiment de primiri urgențe adulți și copii, 21 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Centrul FIV SANADOR funcționează în Calea Floreasca 165, la etajul al doilea, într-o clădire modernă din zona de nord a Capitalei.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel