EXCLUSIV  Cerealele ucrainene. Cozmin Gușă: Bomba este cât casa. "Condamnăm la moarte" mulţi producători români

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (icon0.com)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (icon0.com)

Cozmin Gușă a vorbit despre cerealele ucrainene, fiind prezent la un eveniment dedicat vânzării acestora în lume.

"Sunt toate companiile mari americane care au grâu ucrainean în grijă, este reprezentanta Comisiei Europene și se așteaptă intervențiile lui Petre Daea și Sorin Grindeanu. Cei doi ar trebui să discute de interesele României, ei fiind într-un anume șah pentru că, după cum ați văzut zilele trecute, Kelemen Hunor a condamnat aceste importuri de cereale ucrainene, nevorbind neapărat despre piaţa europeană, dar vorbind în mod precis despre pericolul privind sănătatea populaţiei şi a animalelor, vorbind cu subiect şi predicat despre modificări genetice, pesticide, preţuri mult prea mici în lipsa taxelor.

Astăzi, de la Bruxelles, se aşteaptă decizia scutirii de taxe pe încă un an a cerealelor ucrainene. Așadar, bomba este cât casa. Cei doi miniştri PSD-iști care sunt acolo sunt într-o poziţie extrem de dificilă, pentru că trebuie să exprime părerea României, decizia României şi nu ştiu dacă au mandat, pentru că Ciucă şi cu Ciolacu sunt amândoi la Congresul UDMR de la Timişoara.

Dacă poziţia României este că mergem în continuare aşa, cu cereale ucrainene, care, de fapt, sunt americane, scutite de taxe, care inundă piaţa românească, înseamnă că o să "condamnăm la moarte" mulţi producători români care au luat atitudine şi la lucrările de ieri, dar nu i-a luat nimeni în seamă", a spus Cozmin Gușă, în emisiunea Deferiți mass-media, de la DCNews TV.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel