Cetățean turc care conducea sub influența drogurilor, arestat preventiv

Un bărbat, cetățean turc, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că nu deținea permis auto și conducea sub influența substanțelor psihoactive.

Un bărbat, cetățean turc, care conducea fără permis, a fost reținut pentru 24 de ore, au transmis polițiștii din Voluntari. În urma controlului efectuat de către aceștia, bărbatul, în vârstă de 25 de ani nu deținea permis de conducere pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, mai mult decât atât, acesta este acuzat și de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, după ce a fost testat pozitiv la consumul a două substanțe psihoactive, scrie Agerpres.

”Bărbatul va fi prezentat în cursul zilei de astăzi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri vizând măsuri preventive”, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii rutieri din Voluntari au oprit pe o stradă din oraşul Voluntari un autoturism, condus de cetăţeanul turc, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea la testarea cu aparatul drug test, acesta a indicat o valoare pozitivă la consumul a două substanţe psihoactive.

Citește și: Tribunalul Ilfov, decizie în cazul colonelului beat şi drogat care a ucis o femeie cu maşina în Popeşti-Leordeni

Reamintim că persoanele aflate sub influența alcoolului și/sau a drogurilor, care provoacă accidente mortale vor merge direct la închisoare, în cazul acestora aplicându-se ”Legea Anastasia”, care a intrat în vigoare în iulie 2023.

În ultimele săptămâni, tot mai multe accidente mortale au fost provocate de persoane băute sau drogate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel