Cezar Ouatu, printre favoriții de anul acesta de la Eurovision

ouatu
ouatu

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision, se pare că  i-a cucerit deja pe reprezentanţii presei,de la Malmo,  mulţi dintre ei s-au grăbindu-se  chiar să afirme că el va fi marele câştigător.

Cezar Ouatu va avea un show de zile mari pe scena de la Malmo, unde, în zilele de 14, 16 şi 18 mai se va desfăşura Eurovision 2013. Contratenorul român va urca pe scenă în a doua semifinală, pe 16 mai, unde piesa “It’s My Life” (muzică și versuri Cristian Faur) va intra în competiție pe poziția 17, adică ultima, scrie libertatea.ro.

Reprezentantul României va evolua într-un decor desprins, parcă, din filmele SF, cu fulgere şi alte efecte pirotehnice, dar şi cu proiecţii video pe un ecran video gigant.

 Va avea o costumaţie inedită, purtând o uriaşă rochie neagră. Dar, spre deliciul publicului feminin, Cezar îşi va lăsa bustul descoperit. Jurnalistul CT Popescu l-a ironizat într-o emisiune radio pe Ouatu. Acum s-ar putea ca reputatul jurnalist să-l imite și la costumația din finala de la Malmo.

Citește și: C.T. Popescu, în ipostază inedită. Ascultă cum îl imită pe Cezar Ouatu

 
Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel