Cezar Preda: Băsescu, nu mai da cu noroi în noi! Soluţia premierului tehnocrat - o păcăleală

Cezar-Preda
Cezar-Preda

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda îi transmite preşedintelui că „nu poate lovi cu lopata sau cu noroi“ în cei care i-au fost fideli şi au alergat opt ani pentru a-l face preşedinte.

Premierul nu ar avea nicio şansă să fie reales preşedintele PDL, dacă ar demisiona de la Guvern pentru a face loc premierului tehnocrat dorit de Traian Băsescu, a declarat Cezar Preda într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

„Pentru domnul preşedinte, am alergat de ne-a luat naiba pe toţi prin toate noroaiele ca să-l scoatem preşedinte (...) Lasă-ne, nu ne mai ataca, lasă-ne să ne facem un parcurs! Nu încerca atunci când ai un anumit interes să loveşti cu lopata sau cu noroi într-unul care ţi-a fost fidel şi care a alergat pentru tine opt ani de zile, nu face chestia asta“, spune Cezar Preda.

Cezar Preda a declarat că nu crede în soluţia unui premier tehnocrat, aşa cum s-a vehiculat în ultimele zile, acest lucru fiind o variantă nu foarte fericită pentru PDL.

„Eu am spus că nu cred că ne vom credibiliza ca partid aducând un technocrat. Este şi o insultă la adresa inteligenţei românilor. Ce-or să creadă? Că noi am făcut bine, dar nu-şi dau ei seama de asta decât dacă vine un technocrat. Şi nici să spui că este o lipsă de resurse umane în PDL nu sunt de acord“, a spus Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel