Urmărește emisiunea live



CFR Cluj, patru egaluri consecutive. 'Dan Petrescu e cel care face rău. Deja e o nebunie' - Video

CFR Cluj nu a câștigat niciun meci în 2022 și după jocul cu UTA Arad, 0-0, înregistrând a patra remiză consecutivă în Liga 1.

Mai mult, diferența de puncte față de FCSB, principala urmăritoare, s-ar putea micșora astăzi, la 6 puncte, dacă echipa finanțată de Becali va câștiga meciul cu Academica Clinceni.

Daniel Stanciu, în trecut director sportiv al celor de la CFR Cluj, descrie situația de la fosta sa echipă ca fiind 'o nebunie'.

'El e cel care face rău. Încearcă să facă bine, dar face rău atunci când spune: `Domne, pierdem campionatul!`

'Și eu cred că, dacă CFR va pierde campionatul, o va face doar pe mâna ei pentru că nu o văd încă pe FCSB capabilă să treacă peste CFR, din multe puncte de vedere. Dan Petrescu, așa cum îi place să se laude de fiecare dată cu recordurile, acum începe pe partea cealaltă. E o perioadă cu recorduri negative, nu câștigă de patru jocuri, nu marchează acasă. Cred că e o problemă, este un blocaj, pentru că jucători de valoare individuală sunt. Tonul cred că e dat de Dan Petrescu direct, el e cel care face rău. Încearcă să facă bine, dar face rău atunci când spune: `Domne, pierdem campionatul!` E o exagerare și dacă repeți asta la infinit le bagi în cap jucătorilor.', a spus Daniel Stanciu.

'Domne, pierdem campionatul`, în condițiile în care tu continui să transferi jucători, ai cel mai mare buget de departe, dublu față de echipa de pe locul doi, deja e o nebunie

'În noul format de desfășurare a Ligii 1, a fost cea mai mare diferență între locul 1 și locul 2, au fost 10 puncte. Să ai 10 puncte și să spui `Domne, pierdem campionatul`, în condițiile în care tu continui să transferi jucători, ai cel mai mare buget de departe, dublu față de echipa de pe locul doi, deja e o nebunie. Eu, să fiu patron la CFR, nu l-aș înțelege pe antrenor. Ai cinci atacanți și nu marchezi, explicațiile sunt absurde', a mai declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport Special.

CFR Cluj - UTA Arad, scor final 0-0 - VIDEO

Youtube video image

Citește și: Becali i-a uimit pe jurnaliștii de la New York Times: Am declarat că sunt cel mai bogat din lume / Păi, cum? - Video

Citește și Gigi Becali, despre bogații lumii. Cine e, de fapt, cel mai bogat om al planetei: Unde este acum? Îți spun eu, unde sunt plânsul și scrâșnirea dinților

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel