CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League după victoria în fața Maccabi Petach Tikva

CFR Cluj
CFR Cluj

CFR Cluj a obținut, joi seară, calificarea în play-off-ul Conference League, după ce a învins, pe teren propriu, formația israeliană Maccabi Petach Tikva cu scorul de 1-0.

După ce în meciul tur, disputat la Sofia, clujenii s-au impus cu 1-0, elevii lui Dan Petrescu au reușit să își apere avantajul pe teren propriu. Meciul de la Cluj a fost unul intens, echipa gazdă dominând în mare parte jocul, însă fără a reuși să marcheze până la pauză.

În debutul reprizei secunde, în minutul 50, CFR Cluj a deschis scorul printr-o fază creată de Deac, care a executat o lovitură liberă de la marginea careului. Deși portarul israelian Marco Wolff a respins inițial mingea, Kresic a fost pe fază și a înscris golul decisiv. Wolff a avut o nouă intervenție salvatoare în minutul 57, la un șut periculos al lui Korenica.

Prima oportunitate a clujenilor a fost şutul lui Tachtsidis (12), de la 25 de metri, prins de Wolf. Camora şi-a încercat şi el şansa de la distanţă (25), dar portarul oaspeţilor a prins. Korenica (32) a şutat de la 25 de metri, însă Wolf a reţinut în doi timpi. Muhar (40) l-a testat şi el pe Wolf, care a respins, dar şutul lui Korenica a fost blocat de Ido Cohen.

CFR a marcat în debutul reprizei secunde, dintr-o fază fixă: Deac a executat o lovitură liberă de la 16 metri, portarul Wolf a respins, iar fundaşul croat Kresic a reluat în plasă de la 6 metri. Clujenii au avut şansa de a se desprinde pe tabela la scurt timp, dar Korenica (57) a ratat singur cu portarul.

Gazdele au mai avut două şansă notabile, dar şutul lui Keita (58) de la distanţă a fost reţinut de Wolf, iar Korenica (71) a şutat pe lângă bară. Cea mai mare ocazie a echipei israeliene a fost ratată de Yehoshuha (89), al cărui şut a fost respins de Sava.

CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva 1-0 (0-0)
A marcat: Anton Kresic (50).
Cluj-Napoca, Stadionul Dr. Constantin Rădulescu
Conference League - turul al treilea preliminar (manşa a doua)
În tur: 1-0, potrivit Agerpres.

Echipele de start

CFR Cluj: R. Sava – Mogoş, Boben, Kresic, Camora – Muhar (Fică 90+4), K. Keita, Tachtsidis (Artean 85) – Deac (Nkololo 85), Bîrligea (L. Munteanu 79), Korenica. Antrenor: Dan Petrescu. Rezerve neutilizate: 1. Rareş Gal, 89. Otto Hindrich - 3. Aly Abeid, 5. Danijel Graovac, 7. Mohammed Kamara, 11. Adrian Păun, 86. Viktor Kun, 99. Peter Michael.

Maccabi Petach Tikva: Wolff – Dezent (Azugi 74), I. Cohen, Galabov, Hendy (Vered 59), Y. Cohen – Yehoshuha, T. Glezer, Hazan – Roizman (Lugassy 59), Altoury. Antrenor: Dan Romann. Rezerve neutilizate: 98. Tomer Litvinov - 6. Yonathan Teper, 17. Aviv Salem, 44. Hadar Fuchs.

Cartonașe galbene

CFR Cluj: Tachtsidis 34, Bîrligea 76
Maccabi Petach Tikva: Yehoshuha 37

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Ungaria, condusă de Tamas Bognar, asistat de Balazs Buzas și Peter Kobo. Arbitrii VAR au fost Gergo Bogar și Eszter Urban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel