CFR Cluj şi Sepsi Sf. Gheorghe s-au calificat în semifinalele Cupei României

foto ilustrativ: Pexels
foto ilustrativ: Pexels

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele cupei României, acolo unde va da de Sepsi Sf. Gheorghe. 

CFR Cluj s-a calificat cu emoţii în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe teren propriu, în ultimul sfert de finală al competiţiei.

Diferenţa dintre campioană şi penultima clasată, la capătul unui meci tern, cu puţine faze de poartă, a fost făcută de golul marcat de kosovarul Ermal Krasniqi (89).

În acest sezon al Superligii, CFR a dispus cu 3-1 în Gruia, la jumătatea lunii februarie, după 1-0 în deplasare, în septembrie anul trecut. Din 2008, în ultimele 11 confruntări, de fiecare dată a câştigat CFR.

În semifinale, programate pe 26 aprilie, CFR Cluj o va înfrunta pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, deţinătoarea trofeului, iar Universitatea Cluj o va întâlni pe UTA Arad, scrie Agerpres.

Şi Sepsi s-a calificat în semifinale 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, joi seara, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 4-1 (0-0), pe teren propriu, într-o partidă din sferturi.

Oaspeţii au rămas în zece oameni din finalul primei reprize, când Vlad Pop a fost eliminat pentru bruscarea unui adversar (45+2).

Sepsi OSK a deschis scorul în min. 54, prin Ion Gheorghe, cu un şut la colţul scurt, după ce Ionuţ Balaur a ratat o intervenţie. Balaur ratase deschiderea scorului în min. 51, şutul său fiind respins de sub transversală de portarul Roland Niczuly.

Alexandru Tudorie a ratat singur cu portarul Alexandru Greab (64), iar apoi a şutat în bară (69), Cosmin Matei a urmărit faza şi a majorat diferenţa.

Oaspeţii au înscris apoi prin Ionuţ Rădescu (75), cu un şut sub transversală din marginea careului.

Sepsi OSK a mai marcat o dată în min. 90, când Shaquill Sno a deviat în propria poartă şutul lui Cosmin Matei.

Tudorie a avut un gol anulat pentru ofsaid (81), dar a reuşit să îşi treacă în cele din urmă numele pe tabela de marcaj (90+5), după o mingea respinsă de Greab.

Sepsi OSK primise penalty în min. 26, pentru un presupus henţ la Guilherme Garutti, dar arbitrul Iulian Dima a revenit asupra deciziei după ce a urmărit reluarea video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel