CFR introduce transportul suburban pe ruta Bucureşti Nord - Chitila - Buftea şi retur

tren
tren

CFR Călători a introdus transportul suburban în zona Capitalei. Acesta se va desfășura pe ruta Bucureşti Nord - Chitila - Buftea şi retur.

CFR Călători informează că, începând cu data de 15 decembrie 2019, pe ruta Bucureşti Nord - Chitila - Buftea a introdus serviciul de transport suburban prin care a pus la dispoziţie 26 de perechi de trenuri InterRegio şi Regio/ zi, mai mult cu 6 perechi de trenuri InterRegio în plus faţă de perioada anterioară, pentru asigurarea nevoilor de transport, oferind pasagerilor un program previzibil al orelor de plecare/sosire şi mobilitate.

Cele 26 trenuri InterRegio şi Regio/ zi / sens

În perioada sărbătorilor de iarnă şi sfârşitului de an CFR Călători va utiliza întreaga sa capacitate de transport tehnic disponibilă.

”Pentru evitarea aglomeraţiei, recomandăm pasagerilor să îşi programeze din timp călătoria către destinaţiile dorite, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie de CFR Călători din graficul unei zile de circulaţie şi să îşi achizitioneze cu ANTICIPAŢIE legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuţie puse la dispozitie”, se arată într-un comunicat de presă al CFR SA. 

Înainte de efectuarea călătoriei, toți pasagerii trebuie să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din staţiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel