CFR şi Vaslui remizează în derbyul provinciei

vaslui cfr
vaslui cfr

FC Vaslui a terminat la egalitate, 1-1 (1-1), pe teren propriu, cu CFR Cluj în ultimul meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul în min. 14, prin Ronny, care a reluat cu capul la centrarea lui Modou Sougou. FC Vaslui a rămas în 10 oameni în min. 15, când fundaşul Hugo Luz a fost eliminat pentru lovirea lui Sougou, căzut pe gazon. Chiar dacă era în inferioritate numerică, echipa gazdă a reuşit egalarea prin brazilianul Wesley Lopes (22), golgheterul la zi al campionatului, cu 19 goluri.

FC Vaslui a evoluat foarte bine de-a lungul meciului şi a dominat jocul, fără a lăsa impresia că joacă în 10 oameni. Adailton a avut o ocazie mare în min. 66, dar şutul său a fost blocat in extremis de Maftei. Apoi, Cadu a gafat (69), dar Yero Bello a ratat singur cu Beto. Raul Costin a şutat din voleu, însă portarul a respins (87), pentru ca Beto să reţină şi şutul lui Yero Bello din prelungiri (90+2). CFR a avut şi ea o ocazie mare în min. 70, când portarul Borjan a reţinut şutul lui Rafael Bastos, scăpat pe contraatac.

Hora a fost agăţat de M. Constantin în careu (84), dar arbitrul Alexandru Tudor nu a acordat penalty.

Meciul a reprezentat o confruntare între Augusto Inacio şi fostul său jucător Jorge Costa. Inacio a fost antrenor secund la Porto în perioada 1994-1996, când Jorge Costa era jucător activ. CFR Cluj este neînvinsă din etapa a 13-a, când pierdea acasă cu Dinamo (2-3).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel