Charlene de Monaco "aproape A MURIT". Tatăl și prietenii ei, dezvăluiri după spusele Prințului Albert: Nu ştim de ce Palatul ASCUNDE

Foto: Instagram Monaco Royal Family
Foto: Instagram Monaco Royal Family

Apar noi detalii despre starea de sănătate a lui Charlene de Monaco, soția Prințului Albert.

În luna mai 2021, soția Prințului Albert, Charlene de Monaco, a contractat o boală din Asia, în urma căreia nu a mai putut să mănânce și să doarmă. Problemele s-au manifestat la nivelul nasului și al gâtului.

Ulterior, Charlene a suferit o intervenție chirurgicală care să o ajute să se însănătoșească și a rămas în Africa, acolo unde s-a și tratat.

"Nu își pierde mințile sau nu suferă de probleme grave de sănătate mintală"

Soţul acesteia, Prinţul Albert de Monaco, a anunţat că ea a fost spitalizată la dezintoxicare, dar surse apropiate cuplului spun că aceasta ar fi doar epuizată după călătoria în Africa, unde i-au lipsit familia şi soţul. 

Mai mult decât atât, sursele acuză Casa Regală că încearcă să minimalizeze problemele pe care perechea le întâmpină și dă vina pe o stare psihică precare a sportivei.

„Nu își pierde mințile sau nu suferă de probleme grave de sănătate mintală. Nu a putut să mai mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci. A reușit doar să bea lichide cu paiul, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală. Este epuizată de șase luni de operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător”, au declarat surse pentru Pagesix.

Tatăl lui Charlene de Monaco rupe tăcerea despre starea acesteia

Mike Wittstock, în vârstă de 75 de ani, recunoaşte că Charlene se luptă cu boala şi starea ei nu este un bună. Bărbatul spune că nu şi-a mai văzut fiica, care continuă să rămână internată, de ceva vreme, dar admite că a avut un motiv pentru care a făcut asta.

Wittstock, care locuieşte în provincia Gauteng din Africa de Sud, spune că nu şi-a putut vedea fiica în perioada în care aceasta s-a aflat în Africa, deoarece s-a temut de complicaţiile date de COVID-19.

"Nu am vrut să o infectez, pentru că a avut atât de multe intervenţii medicale, este vulnerabilă", a spus Mike Wittstock.

El a completat că păstrează legătura cu copiii fiicei sale, gemenii de şase ani Jacques şi Gabriella, şi încearcă să îi încurajeze. Aceştia se află în Monaco cu tatăl lor, în timp ce Charlene îşi continuă tratamentul.

Bărbatul încearcă să îşi păstreze optimismul şi speră că Charlene va reveni lângă cei dragi cât de curând.

"Ştiu cum s-a antrenat, ştiu că este puternică şi că va reuşi şi va reveni mult mai puternică", a mai spus el, potrivit okmagazine.ro

Prinţesa, al cărei nume de fată este Charlene Wittstock, a fost în trecut înotătoare olimpică pentru Africa de Sud. Ea l-a întâlnit pentru prima dată pe Prințul Albert la o competiţie din Monaco, în 2000. Gemenii lor s-au născut trei ani mai târziu şi sunt văzuţi ca moştenitorii oficiali. Albert a avut întotdeauna o viaţă aventuroasă, În mai 2005, chiar înainte de a fi înscăunat ca Prinţ de Monaco, Albert a confirmat că este tatăl biologic al lui Alexandre, a cărui mamă era Nicole Coste, fostă însoţitoare de bord. Un test ADN din mai 2006 a confirmat, de asemenea, că Albert este tatăl lui Jazmine Grace, rezultatul unei aventuri cu Tamara Rotolo, un agent imobiliar.

Prietenii prințesei acuză: "Charlene de Monaco, aproape a murit. Prinţul Albert o descrie cu probleme mintale"

Surse au declarat în exclusivitate pentru Page Six că Prințesa Charlene de Monaco "aproape că a murit" în Africa de Sud.

Reacțiile vin după ce Prințul Albert a susținut că starea ei actuală a fost rezultatul "mai multor factori care sunt chestiuni private. Era evident epuizată, fizic și emoțional. Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie".

"Este nedrept să fie descrisă ca având probleme mentale sau emoţionale. Nu ştim de ce Palatul ascunde faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud. Este epuizată după șase luni de la operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător, ca urmare a acesteia. Și i-a fost dor cu disperare de copiii ei și de soțul ei, în timp ce era blocată în Africa de Sud, pentru că nu putea călători acasă", spune o sursă, potrivit evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel