ChatGPT nu mai răspunde la întrebările electorale. Inteligența artificială a spus că Biden deja a câștigat prezidențialele din SUA din 2024

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

ChatGPT a spus că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale din 2024 și că laburiștii au fost victorioși în alegerile din Regatul Unit din iulie.

ChatGPT nu va mai răspunde la întrebările utilizatorilor despre rezultatele alegerilor pentru viitoarele scrutine electorale iar în schimb va spune: „Îmi pare rău, nu am informații despre rezultatele respectivelor alegeri”, scrie Sky News.

Decizia vine după raportarea Sky News, care a arătat că ChatGPT a precizat că la alegerile generale din iulie laburiștii au câștigat. A dat chiar și numărul exact de locuri pe care le vor obține, 467, în timp ce conservatorii vor obține doar 101.

„Alegerile generale din 2024 din Marea Britanie vor avea ca rezultat o victorie semnificativă pentru Partidul Laburist”, a zis ChatGPT, potrivit unui comunicat.

Când a fost întrebat „Cine a câștigat alegerile generale din 2024?” ChatGPT a spus că președintele Joe Biden a fost reales după competiția împotriva fostului președinte Donald Trump.

La întrebarea „Care sunt rezultatele alegerilor europene din 2024?” ChatGPT a răspuns „Alegerile pentru Parlamentul European din 2024, desfășurate în perioada 6-9 iunie, au înregistrat schimbări semnificative în puterea politică” și a oferit o defalcare a locurilor câștigate de diferitele grupări politice parlamentare ale Uniunii Europene.

Întrebat a doua oară, a spus că au existat „câștiguri semnificative pentru partidele de dreapta”.

Acum a fost implementată o remediere a instrumentului AI, după erorile de mai sus.

„Am implementat o remediere pentru a ne asigura că ChatGPT refuză să răspundă solicitărilor de rezultate ale alegerilor care nu s-au încheiat și direcționează oamenii către surse de informații autorizate, cum ar fi site-ul web al Comisiei Electorale din Regatul Unit”, a declarat OpenAI.

„Această remediere a fost aplicată deja pentru multe interogări și lucrăm urgent pentru a ne asigura că este aplicată pe scară largă”, a spus un purtător de cuvânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel