Chec cu ciocolată, reţetă inedită. Uite cum se face

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Checul cu ciocolată este foarte uşor de preparat şi este delicios. Este un desert pe care orice gospodină îl poate face. 

Ingrediente

1 cană făină

O cană de zahăr

Un praf de sare

5 ouă

Un pliculeţ de praf de copt

Esenţă de vanilie

Cacao

2 cuburi de ciocolată de menaj

Ulei

Citeşte şi Prăjitură cu nucă. Reţetă simplă

 

Mod de preparare

Se bat cele cinci ouă cu zahărul şi esenţa de vanilie. Turnăm făina cu praful de copt şi continuăm să omogenizăm. Adăugăm cacao şi amestecăm din nou. 

Se pune aluatul în două forme de cozonac, apoi le introducem în cuptorul încins. Checul va sta la cuptor jumătate de oră, la o temperatură de 180 de grade.

Separat, topim ciocolata. Punem pe foc o crăticioară cu puţin ulei şi adăugăm cele două cuburi de ciocolată. În câteva minute, aceasta se va topi. 

După ce scoatem checul de la cuptor, turnăm peste el ciocolata topită. Atenţie, aceasta trebuie să fie caldă. 

Citeşte şi Înlocuieşte oul din reţetele tale. Trei alimente cu care poţi face asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel