Deși ții post, acest lucru nu înseamnă că nu te poți bucura de un desert gustos.
Uite cum poți prepara chec cu nuci de post.
500 g făină
300 g zahăr
2 linguri praf de copt
1 linguriță bicarbonat
1 fiolă esență de rom
10 linguri ulei floarea soarelui
1 1/2 cană apă
1 cană nuci mărunțite
zahăr pudră pentru ornat
Se pun într-un bol zahărul, uleiul, apa, praful de sare şi esenţa de rom. Se mixează toate ingredientele şi apoi se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi bicarbonatul. Apoi se amestecă făina și se adaugă nucile mărunţite.
Se unge forma de chec cu ulei şi se tapetează cu făină, apoi se toarnă compoziţia.
După ce este gata, se pudrează cu zahăr.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu