Chec simplu și pufos. Iată cum prepari un desert delicios după o simplă și rapidă.
Simplu de făcut, dar pur și simplu delicios. Chec-ul simplu și pufos și se topeșe în gură și este ideal în orice moment și pentru orice eveniment.
250 g de Margarină
5 buc. Ouă
1 plic de Vanilie
1 plic de Praf de copt
500 g Făină
500 g Zahăr
250 ml Lapte
100 g Ciocolată rasă sau cacao
1. Se amestecă toate ingredientele (excepție ciocolata sau cacao) până devine o cremă.
2. O porțiune din acest aluat se pune într-un vas separat și se amestecă împreună cu cacao sau ciocolata rasă.
3. Se unge o tavă de chec cu unt sau cu ulei și se presară cu făină. Apoi se toarnă primul aluat, iar deasupra aluatul cu ciocolată sau cacao.
4. Se pune la cuptor la foc mediu pentru 15 - 20 de minute. (Puteți folosi o scobitoare pentru a verifica dacă este gata chec-ul).
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu