Gabriela Cristea s-a apucat de gătit. Acesta a dezvăluit rețeta sa de Cheesecake dietetic, o rețetă simplă și rapidă.
"Eu am gătit încă de dinainte de a începe această nenorocire, această pandemie. Am gătit un pic mai multe dulciuri în perioada asta, ca să ne alintm puțin pentru că nu am putut să ieșim din casă și atunci trebuia să ne refugiem cumva în ceva și uite că ne-am refugiat puțin în mâncare, cred că e cazul tuturor!", a declarat Gabriela Cristea pentru click.ro
Gabriela Cristea a dezvăluit rețeta sa de Cheesecake dietetic.
1. Se iau 50 de grame de biscuiți integrali, se pisează și se așează într-o tavă de copt.
2. Separat, se bat două ouă întregi cu mixerul, cu 10 linguri de îndulcitor stevia, cu puțină esență de vanilie și se adaugă aproximativ 250 de grame de cremă de brânză degresată.
3. Se mixează bine toate ingredientele ca să nu existe cocoloașe, se toarnă peste biscuiții pe care i-am așezat în tavă.
4. Se pune apă într-o tavă în cuptor, apoi se dă compoziția așezată frumos în formă, la cuptor, la aproximativ 150 de grade, pentru 40 de minute.
5. Compoziția trebuie să fie moale când o scoți de acolo, să tremure puțin la mijloc, ca gelatina.
6. După 40 de minute se oprește cuptorul și o lăsăm la răcit, așa, cu ușa întredeschisă a cuptorului.
7. După ce se răcește complet, se bagă la frigider.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu