Chef Scărlătescu ne-a tot încântat cu rețetele sale în ultima perioadă, iar acum vine cu preparate noi, pe bază de pește, în noul meniu al restaurantului pentru care gătește.
Astfel, duminica trecută, celebrul bucătar a lansat, meniul de pește sălbatic, pescuit din Marea Neagră și Dunăre, pregătit după rețetele sale proprii, made a la Cătălin Scărlătescu. Acesta cuprinde și specialități din pește precum: icre, midii marinate, zacuscă din peste și rapane marinate, batog de crap, mardină marinată, chifțelute de pește și multe alte bunătăți, pregătite după rețete lipovenești. Meniul este unul special deoarece conține specii de pești cum ar fi sardina, barbunul și lufărul, pești care se pescuiesc doar în anumite perioade ale anului, iar toamna este sezonul lor. Mai mult, la fel ca și în cazul scoicilor, acești pești sunt aduși proaspeți, de câteva ori pe săptămână.
Meniul de pește, de la Burger și scoici, se caracterizează prin simplitatea modului de gătire, deoarece s-a dorit scoaterea în evidență a peștelui, care este mereu proaspăt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu