Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Concurentul ELIMINAT, răsturnare de situație

Competiția ”Chefi la cuțite” continuă în această seară, la Antena 1.

UPDATE: Chef Scărlătescu a scos o nouă amuletă. L-a salvat pe Maxim în locul lui Ragnar. 

UPDATE: Concurentul eliminat este Maxim, din echipa lui chef Scărlătescu, asta după ce, la începutul anunțării notelor, chef Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta și a dat 2 puncte în plus unui concurent din echipa sa, care se afla tot la 6 puncte, la egalitate cu Maxim. 

UPDATE: Concurenții trebuie să gătească un preparat din carne alături de încă un ingredient. Fiecare concurent a decis, în baza ordinelor de pe bilețele, ingredientul bonus pentru un alt concurent. 

UPDATE: Echipa lui chef Bontea (dungi) a luat 7 farfurii, echipa lui chef Dumitrescu (buline) a luat zero farfurii, iar echipa lui chef Dumitrescu (pătrățele) a luat 4 farfurii. Intră la proba individuală echipa lui chef Dumitrescu și echipa lui chef Scărlătescu. 

UPDATE: ”Șanse de câștig sunt pentru echipa mea și a lui Dumitrescu. Bontea mai greu” a spus chef Scărlătescu. 

De frica amuletei lui Florin Dumitrescu, echipele lui chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea nu gătesc timp de 30 de minute. Chef Florin Dumitrescu are o amuletă prin care poate schimba bancurile de lucru. ”Ei se țin singuri în șah cu această amuletă” a spus chef Dumitrescu. 

Florin Dumitrescu nu a folosit amuleta. Chef Scărlătescu a folosit însă o amuletă prin care și-a dat 15 minute în plus pentru a găti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel