"Chefi la cuţite". Juraţii, surprinşi total: "Show cu carne şi piraţi"

Sezonul cinci din "Chefi la cuţite" e în plină desfăşurare, iar cei trei chefi, Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu au avut parte de o nouă surpriză.

Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe, le-a pus pe masă chefilor un preparat inedit, pe care, însă, cei trei şi l-au fript singuri.

Sub cloșuri au găsit Steak de vită Ribeye pe sare de Himalaya încinsă. "Parcă eşti un pirat", au remarcat chefii, fapt confirmat de una dintre fiice.

În timp ce mestecă de zor, jurații se pun pe dezbătut: "Show-ul ăsta cu carne e interesant, dar după el nu prea mai e nimic", zise chef Bontea. "Aş fi preferat să vină aici să ne prăjească el carnea" a spus chef Sorin.

Atât el cât şi Scărlătescu au rămas nedumeriţi de sosul din farfurie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel