Chefi la cuţite, sezon nou. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat supă filipineză de intestine

Cea de-a doua ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuțite, difuzată aseară pe Antena 1, a adus pe masa juraților printre cele mai diverse preparate. Un dish la care chefii nu s-ar fi așteptat niciodată a fost pregătit de o concurentă din Filipine, care a vrut cu tot dinadinsul să obțină cuțitul cu un preparat tradițional din țara sa.

Degustarea chefilor a fost întreruptă de Gina Pistol, care le-a dezvăluit numele rețetei, explicându-le că supa se prepară din intestine de capră. Jurații au avut un nod în gât după ce au aflat ce preparat au în fața lor, însă asta nu i-a oprit pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu să acorde câte un cuțit acestei farfurii controversate: "Eu am mai gustat genul acesta de supă, mie mi-a plăcut", a spus chef Bontea.

Tot marți seară, cei trei jurați s-au luptat pentru cea de-a doua amuletă a sezonului, ce oferă avantajul de a bloca câte un ingredient principal celorlalte două echipe. După o sesiune de gătit de 60 de minute, în care chefii și-au transpus viziunea culinară într-o farfurie ce a avut la bază avocado, ridiche și ou, Nicolai Tand, invitatul special al serii, a fost cel care a decis soarta luptei din bucătărie. Chef Sorin Bontea a reușit să îl impresioneze pe cheful maramureșean cu un dish pe bază de pește, condimentat și echilibrat în arome: "Vreau să am cât mai multe amulete de genul acesta!", afirma chef Bontea fericit la finalul serii.

Chefi la cuțite continuă etapa de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 și săptămâna viitoare, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel