EXCLUSIV  Cheia succesului în handbal și modelul Cristinei Neagu. Ionuț Săulescu: Aici s-a închis discuția! - Video

Ionuţ Săulescu, handbalist legendar, a vorbit despre care este cheia succesului în handbal.

Ionuţ Săulescu, handbalist cu un palmares impresionant, a fost invitatul săptămânii la interviurile DCSport.ro, alături de jurnalistul Florin Răvdan.

Ionuţ Săulescu a evoluat la HCM Constanţa, fiind parte din echipa celebră care a învins Barcelona în Liga Campionilor în 2004, la Steaua, însă şi la Dinamo. Totodaă, are şi meciuri la echipa naţională. Cu selecţionata de tineret are în palmares locul 6 la Campionatul European şi locul 6 la Campionatul Mondial. 

Cheia succesului în handbal

Ionuț Săulescu a vorbit despre mai multe teme interesante, printre care începuturile carierei sale, devenite legendare, care este cheia succesului în handbal și în sportul de performanță, în general. Mai mult, acesta a oferit câteva sfaturi tinerilor care vor să se apuce de handbal și a evidențiat modelul Cristinei Neagu.

”Ce sfat le-ai da tinerilor, până în vârsta de 14 ani, care, mâine, ar vrea să se ducă la handbal?”, a întrebat jurnalistul Florin Răvdan.

”Ar fi multe de spus. Să fie serioși, să progreseze, să se țină de muncă! Repet, pot să facă și altceva, respectiv să iasă, să se vadă cu prietene/prieteni, iubiți/iubite, dar ideea este următoarea: Atunci când se duc la sală, la handbal, să se ducă cu inima deschisă și să fie profesioniști 100%! Să muncească! Fără muncă nu faci nimic! Sunt foarte puține cazurile în care au fost jucători înzestrați de la mama natură, să spunem, și nu au trebuit să muncească foarte mult! Acestea sunt cazuri foarte puține, foarte puțin! Dar fără muncă nu faci absolut nimic, nu reușești să progresezi spre a ajunge unde dorești!”, a declarat Ionuţ Săulescu.

Exemplul Cristinei Neagu, desemnată de 4 ori cea mai bună handbalistă din lume

”Practic, Cristina Neagu nu se naște în fiecare zi și ea a muncit foarte mult!”, a replicat Florin Răvdan.

”Ea a muncit foarte mult, nu a ajuns Cristina Neagu, cu atâtea performanțe, doar așa la întâmplare. Uitați-vă la Cristina Neagu, la vârsta de 37 de ani, câte goluri marchează și nu vorbesc despre campionatul României, ci de Champions League. Deci, despre ce vorbim? Pentru că mai aud vorbe de genul: Mai, lasă-mă, cu Cristina Neagu, că uite cât câștigă! Cristina Neagu este cea mai bună jucătoare de handbal din lume. Pentru mine, la ora actuală, este cea mai bună din lume, exceptând că este româncă, nu o cunosc personal. Este de 4 ori cea mai bună jucătoare din lume și cu asta am închis tot”, a zis Ionuţ Săulescu.

”Este golgheterul all-time al Ligii Campionilor...”, a punctat Florin Răvdan.

”Nici nu mai vorbesc despre aceste detalii! Dar când a ajuns cea mai bună jucătoare din lume, de 4 ori, pentru mine este cea mai, adică top. Ca dovadă, uitați-vă și acum la meciurile ei, unde marchează 6, 7, 8, 9 goluri pe meci. Vorbim despre Champions League, nu de campionatul României, care nu este slab, ci foarte bun și el, în creștere”, a menționat Ionuţ Săulescu.

”Are 3 echipe în Liga Campionilor”, a spus Florin Răvdan.

”Exact Și este în creștere, dar mă refer la competiția Liga Campionilor, pentru că este cireașa de pe tort! Acolo joci să te afirmi! Și, iată, dă meci de meci câte 6 goluri și, totuși, există persoane care o blamează în continuare! Pentru ce? Nu știu! A, că ia bani din bani publici, să îmi arate cei care spun chestia asta cum se pot câștiga bani în România din sport? Eu nu văd”, a mai spus Ionuţ Săulescu, la interviurile DC Sport.

Vezi emisiunea integrală aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel